2777
2789

من وقتی بچه بودم خیلی درونگرا و منزوی بودم ولی وقتی کتاب داستان میخوندم و کسی از من میخواست تعریف کنم با جزئیات تعریف میکردم و کسل کننده بود 

بخاطر همین همیشه قبل از اینکه کوچک ترین حزفیم می‌خواستم بزنم همه بهم میگفتن تند بگو

منم فکر میکردم یعنی تندتند صحبت کن

و من سرعت رو میبردم بالا و همه میگفتن چی؟؟ دوباره بگو متوجه نمیشم

و الان یه بزرگسالیم که تند و سریع صحبت میکنه :))))

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

و به من میگفتن خلاصه بگو. الانم انقدر خلاصه حرف میزنم که گاهی طرف باید چندین سوال بپرسه! تو اکثر جمع ها هم ساکتم مگر آدمایی که کنارشون احساس امنیت میکنم از نظر روانی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اي بابا خانوم توت فرنگي 

حرف ديگران برات مهم نباشه خودت باش خود واقعيت همونجوري كه هستي نه چيزي كه مورد تاييد بقيس و باهاش راحت نيستي چرا بقيه رو راضي نگهداري به قيمتي كه تغيير كني؟

اصلا هم كسل كننده نيستي 

منم اعتراف ميكنم ادم تو سري خوري هستم اجازه ميدم همه راحت سوارم بشن هيچوقت از خودم دفاع نميكنم ميذارم همه چي سرم در بياد بعد تو خلوت انقدر گريه ميكنم تا جونم بالا بياد مقصر يكي ديگس كه الكي باهام بحث ميكنه من ميذارم اذيتم كنه با حرفاش خورد بشم بعد خودم باز يه بار ديگه تو خلوت به خودم اسيب بزنم كل موهامو كندم جلو سرم كچل شده مژه هامم ميكنم پوست كنار ناخنامم در ميارم يه شخصيت منفعل و اسكيزوئيد دارم همش تو هپروتم هرچي زخم زبون ميشنوم بازم از رو نميرم دوباره بهمشون فرصت ميدم بهت ميدم من نسبت به خودم خيلي سخت ميگيرم تا بقيه... تنام اون خود خوري ها و اينكه هرچي ميشد ميريختم تو خودم الان تبديل شده به يه عالمه مشكل هورموني... و اختلال هاي ديگه لطفا مثل من نباشين