2777
2789
عنوان

میشه خانومای بچه دار بیان 🤝🎀☺️

89 بازدید | 16 پست

خانوما من همیشه شنیدم و دیدم که میگن اصلا از روز زایمانمون خاطره ی خوبی نداریم و

شوهرمون خیلی کار بدی کرد

ولی همیشه برام سوال بود مگه چه اتفاقی میوفته که خیلیا از این روز خاطره ی بد دارن

میشه بگید؟؟؟ 

یهویی یادم افتاد گفتم بپرسم چون همیشه تو ذهنمه

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧

ببین ماحرا فقط برخورد بقیه نیست 

مسیله حساسیت شدید روانی خانوم 

و ضعف شدید جسمیشه 

بیخوابی درد اون حس کثیف بودن بدن و خونریزی و..هم اصافه ش کن چالشهای شیر دهی هم هست و گاهی زردی بچه و گاهی دخالتهای بقیه

تو این حال سلامم کنن بهت دلت میخواد حرشون بدی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چون بلد نیستن برن یه باکس گل خوشگل بخرن 

شده یه گرم طلا بخرن یه ربع سکه ای چیزی   در حد توان 

بلد نیستن روی خوش نشون بدن   اول سراغ زنشون رو بگیرن نه بچه 

یکم لی لی به لالای زنشون بزارن یکم قوربون صدقه برن یکم تشکر کنن 

یکم بگن خیالت راحت من هستم از پس همه کارای بچه برمیایم 

اگرم کسی از اطرافیان چرت و پرت گفت و تیکه انداخت و زنشون رو ناراحت کرد بلد نیستن با احترام بنشوننشون سر جاشون 

اینجوری دل خوری پیش نمیاد

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتظار داشتم حداقل  یه شاخه گل برام میخرید یعنی اینم زیاد بود 💔💔💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین ماحرا فقط برخورد بقیه نیست مسیله حساسیت شدید روانی خانوم و ضعف شدید جسمیشه بیخوابی درد اون حس ک ...

بله درسته عزیزم

چون بلد نیستن برن یه باکس گل خوشگل بخرن شده یه گرم طلا بخرن یه ربع سکه ای چیزی در حد توان بلد نیست ...

هییی

کاش یذره درکمون کنن

من هنوز بچه دار نشدم. ولی واقعا انتظار یه گل که نشون بده به فکرمونه و از همه مهمتر اول جویای حال ما شدن نه بچه مهمتره

درسته

انتظار داشتم حداقل یه شاخه گل برام میخرید یعنی اینم زیاد بود 💔💔💔💔

ببخشید که دوباره یادتون انداختم😢🤝

ولی بعضی از مردا بلد نیستن این کارا رو 

شاید فکر میکردن همین که باشن کافیه

خانم به شدت به لحاظ روحی اسیب پذیره بعد زایمان به خاطر تغییرات ناگهانی بدنی و هورمونی و شرایط و همه چی . و این اسیب رو از همه بیشتر همسر میتونه التیام بده ولی نکته ای که اکثر خانما دقت نمیکنن اینه که همسرشون هم به همون اندازه تازه کار و بی تجربه هست و اطلاعاتی نداره من خودم در طول بارداری در قالب گفتگو و تعریف به  همسرم هم اطلاعات میدادم مثلا مطالبی در این باره میخوندم یا توقعاتم رو صریح و واضح میگفتم بهش میگفتم خیلی نیاز به توجه دارم ولی با توجه به این که تنها نیستیم و خانواده ها هستن دوست ندارم هی بخوام اون موقع ازت توجه بخوام خودت این حس رو در من درک کن . و واقعا هم انصافا کارشو خوب انجام داد با کارای کوچیک با توجهات ساده دل منو گرم نگه میداشت که اوضاع بهتر میشه به نظر من خیلی از اقایون به همین سادگی فقط بلد نیستن چکار کنن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خانم به شدت به لحاظ روحی اسیب پذیره بعد زایمان به خاطر تغییرات ناگهانی بدنی و هورمونی و شرایط و همه ...

دقیقا🫂🎀