2777
2789
عنوان

کسی از این ویروس جدیده گرفته❓

210 بازدید | 22 پست

چه علائمی دارید شما؟

حالت تهوع هم دارید؟؟

دیگه دارم میمیرم😭

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت تهوع سر گیجه گلو درد بدن درد گوش درد شدیدبی حالی

دقیقا همینه 

انقد حالت تهوع دارم نمیتونم چیزی بخورم 

دکترم رفتم خوب نشدم🥲

نفسم در نمیاد دیگ 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

حتما برو دکتر حتمااااا داداش من الان عفونت گلو وارد خونش شدهدکتر بی همه چیز آنتی بیوتیک ضعیف بهش دا ...

رفتم اصلا خوب نشدم 

باید برم یه دکتر دیگه 

من الام رو بمرگم 

حالت تهوع ضعف گلو درد خیلی شدید سوزش وحشتناک گلو انگار با تیغ دارن گلومو میخراشن انگار یه خرچنگ تو گلومه حتا نمیتونم سرفه کنم تب و استخوندرد شدیدد دیشب سرم و امپول زدم ولی هنوز همونطورم خیلی بده خیلیی

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

بعد از هشت روز از شدت ضعف نمیتونم راه برم ...خونه ام گند برداشته

من خونه خواهرم بودم خواهرم شاغله من از بچه هاش نگهداری میکنم واسشون غذا درست میکنم 

دیگه دیدم اینجوریم اومدم خونه بابام گفتم یه وقت بچه هاش مریض نشن خدایی نکرده..

حتما برو دکتر حتمااااا داداش من الان عفونت گلو وارد خونش شدهدکتر بی همه چیز آنتی بیوتیک ضعیف بهش دا ...

الان حال داداشت چطوره

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤