عزیزم منظور دوستمون برکت اومدن به پول و زندگیه مثلا من ماهی بیست تومن در میارم میبینم اخر ماه هیچ خرج مفیدی نکردم مثلا ماشینم خراب شده خرج اون کردم یا خودم یا خانوادم مریض شدن خرج اون شده اسن یعنی پولم خرج حال خوب خودم و خانوادم نشده اینجوری میشه که برکت از زندگیو پول میره اما یه سری کارا بلا رو دور میکنه انرژی مثبت و حال خوب میاره باعث میشه انرژی مثبت کائنات و جذب کنی مث همین بین الطاوعین بیدار شدن که این انرژی مثبت روی اتفاقات زندگیت تاثیر داره ماه بعد. میبینی من همون بیست تومن و درامد دارم اما اون بیست تومن و خرج مفید کردم روزیم شده یه چیزی خریدم که سود کردم یا یه جایی خرج کردم که خیلی بهم حال خوبی داده یا تو اون ماه اتفاقی از یه حراجی کلی مثلا خرید کردم که شدید نیاز داشتم بهش من اینو واقعا بهش رسیدم
من خانواده ای میشناسم که خیلی به این چیزا دقت میکنه و عمل میکنه باورت میشه با حقوق زیر ده تومن سالی سه چهار بار از شمال تا جنوب و میره دور میزنه تفریح میکنه سالی یه بارم میره کربلا بیشتر وقتا هم به تفریح ندارم اصلا براش معنا نداره شده همون نون پنیرشون برمیدارن میرن پارک میخورن دلشون خوشه