2777
2789
عنوان

انقدر بچه هاتون‌رو فمنیست بار نیارید 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 43 پست
حسودن حسود

واقعا،خبر ندارن اگه فمینیست وجود نداشت الان حتی حق رانندگی و زندگی عادی نداشتیم🤣

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تکه پاره جنس نر از جنس ماده برتری داره  نظر ت بده نباید بقیه برات مهم باشه که چی میگن ترس ...

نرینگی 

مادینگی "

از قلمروی حیوانات الگو برداری کردید؟ چون ذات حیوان نر این هست که سلطه طلب و قدرت گزینی کنه، یعنی شما خودتون رو در حد حیوانات پایین اوردید؟ 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

از حرف زدنت معلومه ی زن سطحی و کم‌سوادی اوضاع خیکه 😂نه اوضاع خیکه دوغه

تو الان زن باسواد هستی که حتی ب خودت اجازه مسخره کردن این و اونی که تو تاپیک  یکی دیگه نظر گذاشتن رو هم میدی ؟

من کاری با قسمت فمینیستم کاری ندارم با اون بخشی که گفت انگار ملکه ویکتوریا هستن دست به سیاه و سفید ن ...

خب ربطی به این موضوع نداره

ادمای لوس و از خود راضی اصلا جالب نیستن دختر و پسرم نداره ولی فمینیست معنیش فرق داره

فمنیست کسیه که حقوق برابر با مرد رو قبول داره و این یعنی همونکارهایی که مرد تو جامعه انجام میده اونم انجام میده و از حقوق مساوی هم برخورداره

کجای چنین ادمی میتونه لوسباشه؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا میگی حسود

حتی تو دین و قانون کار منزل لطف زنه نه وظیفش

کار منزل جزو تمکین حساب نمیشه 

زنای ادمای معروف و ببین اصلا کار منزل انجام نمیدن تازه شوهره کلی هم هزینشون میکنه 

خرجی دادن به زن و تامین نیازهای زن  وظیفه مرد نه لطف مرد

تو الان زن باسواد هستی که حتی ب خودت اجازه مسخره کردن این و اونی که تو تاپیک یکی دیگه نظر گذاشتن رو ...

یجوری میگی تو تاپیک‌یکی دیگه انگاربی اجازه اومدن خونت 😑ببخشید الیزابت😂

فمینیست با از خود راضی و لوس فرق می‌کنه حتی تفاوت اینا رو هم نمیدونی

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
خب این الان چه ربطی به حسود بودن من داره چطور شد من شدم حسود

از اینکه زنای دیگه حقشونو بخوان یا دارای حقو حقوق باشن حسودیت میشه چون خودت نتونستی حقتو بگیری 

کسیکه خودش حقشو گرفته جلوی حق دیگرانو نمیگیره 

مردی که اهل زندگی و مرد زندگی و درخدمت زنو بچش زن ذلیل نیست 

من دخترم یه دختر قوی بار میارم که به همه احترام بزاره ولی شما پسر دارا هم بچه ننه و خاله زنک و بی عرضه تحویل جامعه ندین هر پسر باید کلی مهارت دیگه جدا از شغلش بلد باشه مثل مکانیکی برق کاری گچ کاری نه ماست باشن نتونن تکون بخورن تا دوماد بشن غذا دهنشون بزارین