2777
2789

واقعا این چه  وضع مملکت شده خدایی دیگ امیدی ندارم برا همیشه میخام از این سایت هم برم دیگه غم مردم نبینم اینستا هم حذف کردم که دیگ خبری به گوشم نرسه خودم نمیتونم هرکاری میکنم به هر دری می زنم به بن بست میخورم دیگ تحمل غم بقیه منو می‌کشه 

واقعا خدایی هم که این همه سال هزینه کردیم براش نذر دادیم پرسنیدیمش عزاداری عزیزانش رو کردیم نگا مون نمیکنه چه توقعی از یه مشت دزد  و غارت گر داریم 

@niniyar‍ 

برا همیشه کاربری مو بپرون

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خیابون نمیری، تاکسی نمیری 

نه نی نی سایت نه اینستاگرام به اندازه خرید مرغ و میوه به آدم شوک وارد نمیکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی مجازی فقط اخبار منفی بازنشر میشه. کار خوبی میکنی یه مدت کلا گوشی رو بذار کنار آرامش بهت برمیگرده ان شاالله 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خیابون نمیری، تاکسی نمیری نه نی نی سایت نه اینستاگرام به اندازه خرید مرغ و میوه به آدم شوک وارد نمیک ...

اون درد هم هست ولی این درد هم هست دوبله میشه 

توی مجازی فقط اخبار منفی بازنشر میشه. کار خوبی میکنی یه مدت کلا گوشی رو بذار کنار آرامش بهت برمیگرده ...

خبری خوبی نمونده ولی ممنون

خبری خوبی نمونده ولی ممنون

چرا بخدا هست ولی توی مجازی نه. تا قبل گوشی‌ام حالمون خوب بود هم صحبت واقعی داشتیم با مردم رفت و آمد داشتیم خوش بودیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
حق داری واقعا امشب بعضی کامنتا دل منم ریش کرد

حالم خیلی بده غم خودم هیچ غم مردمم دارم میخورم غم ایرانم دارم میخورم غم همه چی کشورم داره نابود میشه دارن کسایی نابودش می‌کنن که  خودشون رو ناجی معرفی کردن دیگ نمی کشم