زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 عنوان اصلا فکر نمیکردم یه روزی 119 بازدید | 15 پست فکر نمیکردم به روزی منم طلاق بگیرمباید درس بخونم برای استخدامیاولی فکر و ذهنم نمیذارهکلافه امچیکار کنم راه حلی دارینمیشه برام صلوات بفرستین هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲 1404/09/10 | 19:47 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 استخدام کجادولتی خوب نیست خیلی فعلا کشاورزی رو نوشتمچاره چیه خصوصیا نمیتونم برم هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
دخترغمگین٧٧ عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 1023 چند وقته میرم خونه فامیلا روضه میبینم همه خوشبختن همه ازدواج کردن همه بچه دومشون تو راهه اشک تو چشمم جمع شد دیگه به زبون اومدم مامان توروخدا منو نبر بیرون دیگه بریدم
بهارا_ف عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1449 فعلا کشاورزی رو نوشتمچاره چیه خصوصیا نمیتونم برم میدونین حقوقشون چقدرهمن همش میگم کاش بجاش کار دولتی، تو مغازه کار میکردم حتی شاگردی بقیه
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 میدونین حقوقشون چقدرهمن همش میگم کاش بجاش کار دولتی، تو مغازه کار میکردم حتی شاگردی بقیه بله فوقش ۳۰ تومنهچاره چیهشما فکر بهتری داری؟! خانواده قبلا اجازه نمیدادنالان که مطلقه میشم عمرا بذارن هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 چندسالته ؟ ۲۸ و ۸ ماه هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 چند وقته میرم خونه فامیلا روضه میبینم همه خوشبختن همه ازدواج کردن همه بچه دومشون تو راهه اشک تو چشم ... جدا شدی؟! هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
بهارا_ف عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1449 بله فوقش ۳۰ تومنهچاره چیهشما فکر بهتری داری؟! خانواده قبلا اجازه نمیدادنالان که مطلقه میشم عمرا بذار ... نه باز خوبه من معلمم ۱۴ میگیرمبعد اگهی استخدام تو کنابفروشی دیدم حقوقش بیشتر یود و زحمتش کمتر
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 نه باز خوبه من معلمم ۱۴ میگیرمبعد اگهی استخدام تو کنابفروشی دیدم حقوقش بیشتر یود و زحمتش کمتر شما که معلمی میتونی دوباره ازدواج کنی با شرایط خوبهمه مردا برای معلما سر و دست میشکنن هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
زیبای_نی_نی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2166 منم جداشدم چندساله شغل ندارم شما چند سالته چند ساله جدا شدی؟!تلاش نمردی شاغل شی؟! هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو، دو دل بودن آدمو نابود میکنه 🥲
بهارا_ف عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1449 شما که معلمی میتونی دوباره ازدواج کنی با شرایط خوبهمه مردا برای معلما سر و دست میشکنن من تاحالا ازدواج نکردمچشمم ترسیده از مرداهمه اطرافم شاکین