2777
2789
عنوان

روز خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 54 پست

من شومیز و شلوار پوشیدم بدون روسری یا شال بستگی به خودت داره چطور راحت تری چون همسرم فامیل بود راحت بودم ولی اگه غریبه بود شال سرم میکردم

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

عزیزم امکانش هست عکس لباس رو بفرستی ؟ 

مثلا یه شلوار پارچه ای راسته نداری ؟ به جز مشکی 

کت دامن به نظرم مناسب لیدی نیس 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم امکانش هست عکس لباس رو بفرستی ؟ مثلا یه شلوار پارچه ای راسته نداری ؟ به جز مشکی کت دامن به نظر ...

هنوز نگرفتم هیچ لباسی اما یدونه دامن سفید پلیسه دارم الان عینش یه عکس تو گوگل هست میزارم الان

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

هنوز نگرفتم هیچ لباسی اما یدونه دامن سفید پلیسه دارم الان عینش یه عکس تو گوگل هست میزارم الان

نزدیک بودیم بهت لباس میدادم عاشق اینکارا و استایل کردنم 🤭

آره بذار که دقیق بگم

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

نزدیک بودیم بهت لباس میدادم عاشق اینکارا و استایل کردنم 🤭آره بذار که دقیق بگم

گذاشتم باید تایید کنه 

خواهرمم خیلی لباس داره 

اما خانومانه هست خیلی

من دیگه اونجوری هم دوست ندارم

با اون دامن چی خوبه پلیسه سفید هست

باید یه لباس تک که چسبون باشه بپوشی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

گذاشتم باید تایید کنه خواهرمم خیلی لباس داره اما خانومانه هست خیلیمن دیگه اونجوری هم دوست ندارم

چه سبکی دوس داری ؟ توصیف کن خودتو تو مراسم 

اگه دامن دوس داری با شومیز خوبه 

کفش هم حتمااا بپوش یا پاشنه دار یا عردسکی هر چی دوس داری ولی حتما باشه

چه سبکی دوس داری ؟ توصیف کن خودتو تو مراسم اگه دامن دوس داری با شومیز خوبه کفش هم حتمااا بپوش یا پاش ...

کفشم صندل هست سفید 

بعد وزنم رفته بالا نمی‌خوام خیلی نشون بده دامن هم فرستادم ببین 

بیا اومد

دیدم عالیه ، چون کمرش اندامیه حتما بلوز یا شومیزت یکم آزاد باشه و پایینش رو بنداز تو دامن ، رنگ های صورتی یا کرم یا یاسی قشنگه