2777
2789
عنوان

امروز واقعا از خودم نا امید شدم😔😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 35 پست
آره واقعا همه تخصصی ها سنگینن‌چند ساعت بخونم کافیه؟تابستون بخوام تست بزنم کتاب جامع بگیرم؟معلمامون‌ ...

خب ببین همون کافیه دیگه لازم نیست بیای خونه با ویدیو ببینی دوباره خودت بشین تست بزن خیلی بهتر وضعت ک

خب ببین همون کافیه دیگه لازم نیست بیای خونه با ویدیو ببینی دوباره خودت بشین تست بزن خیلی بهتر وضعت ک

تست خیلی هنر کنم زیست رو شروع کنم بقیه درسا اصلا وقت نمی‌شه‌

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@ریحونسبز‍ می‌شه‌ بگی‌

عزیزم معروف نیستن که بگم شما بشناسین:)

و اینو هم بگم به مشاور های اینستاگرامی و معروف هم زیاد اعتماد نکنید خیلی رایجه که کارنامه و رتبه برتر هارو میخرن که بگن زیر نظر ما رتبه برتر شدن

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
عزیزم معروف نیستن که بگم شما بشناسین:)و اینو هم بگم به مشاور های اینستاگرامی و معروف هم زیاد اعتماد ...

یعنی مال شهر خودتونه؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یعنی مال شهر خودتونه؟

اره تهرانن و اینجا معروفن ولی اینجوری که سرچ بزنی اینستا د یه پیج میلیونی ازشون ببینی که تو مافیای کنکور معروف باشن اینجوری نیست

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
اره تهرانن و اینجا معروفن ولی اینجوری که سرچ بزنی اینستا د یه پیج میلیونی ازشون ببینی که تو مافیای ک ...

منم تهرانم‌

نمی شه بگی؟