2777
2789

"در 5 سال اول زندگی" 80 درصد طلاقها از سمت زنان درخواست شده!

در صورتیکه همیشه میشنویم میگن "زن تا جونش به لبش نرسه، به طلاق فکر نمیکنه."

نتیجه اینکه ظرفیت زنان برای تحمل مشکلات و چالشهای زندگی مشترک پائینه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا حتی نتیجه اینکه مردا انقد هار شدن که جون زنه رو تو کمتر از پنج سال به لبش میرسونن 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دیگه ببین مردا چی هستن که کار زنارو به اونجا میکشونن

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

یا حتی نتیجه اینکه مردا انقد هار شدن که جون زنه رو تو کمتر از پنج سال به لبش میرسونن

دقیقااااا آفرین میخواستم یه متن بلندبالا تایپ کنم حوصله نداشتم دیدم اصلا مردا ارزش اینم ندارن ک بخوای بفهمونی چیزیو بهشون 

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

آره از جونم سیر شدم که بپرم تو دادگاه نه؟من الان 4 سال گذشته دادخواست طلاق ندادم 5 سالم هست ازدواج کردم چون دنبال حقم هستم بعدم انقدر عذاب دیدم که حد نداره خوبه بدونید که اول شوهرم دنبال طلاق بود نه من کسی که زندگی رو نگه داشت توی این 5 سال بازم من بودم نه اون 

اون عذابی  که زنها پنج سال تحمل می‌کنند بعد به فکر جدایی می افتن 

مردها پنج ماه هم نمی تونن تحمل کنن

سنبل خوان نی نی سایت جز نوک بینی تون هیچ جارو نمی بینین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.