2777
2789
زدم اونو ۲۲اومد این ماه میرم تو۲۲سالگی...

چطوری باید کجا بزنیم؟توضیح میدی؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری باید کجا بزنیم؟توضیح میدی؟

یه لیوان بردار نصفشو اب بریز

بعدش یکی ازتار موهات یا ی نخ رو به یه حلقع ببند حلقه رو بنداز دست چپت بعد نیت کن زمان ازدواجتو 

بنداز بالای اب دستتپ تکون نده یکم بعد حلقه شروع میکنه به جرکت هر بار که بع لیوان خورد بشمار میشه سن ازدواجت

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

یه لیوان بردار نصفشو اب بریزبعدش یکی ازتار موهات یا ی نخ رو به یه حلقع ببند حلقه رو بنداز دست چپت بع ...

اگ‌ نیابتی میشه برا من میشه بگیری ؟؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

من بلد نیستمنمیشه نیابتی

یه لیوان بردار نصفشو اب بریز

بعدش یکی ازتار موهات یا ی نخ رو به یه حلقع ببند حلقه رو بنداز دست چپت بعد نیت کن زمان ازدواجتو 

بنداز بالای اب دستتپ تکون نده یکم بعد حلقه شروع میکنه به جرکت هر بار که بع لیوان خورد بشمار میشه سن ازدواجت

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

من بلد نیستمنمیشه نیابتی

نه ،اشتبا در میاد

چیزی نیاز نیس ،ی لیوان نصف آب کن ،ی انگشتر فرقی هم نداره حالا طلا باشه یا ن ،ب تار موت ردش کن و معلق توی لیوان نگهش دار و دستت نلرزه، تعداد دفعاتی که به دو طرف لیوان میخوره رو بشمر بعد خودش خود ب خود معلق میشه و دیگ نمیخوره(انگشترو قبلش تو انگشت حلقه کن)