2777
2789
عنوان

شک به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 25 پست
اره خوندم اون تاپیکتو.یه سوال؟ وقتی با تو بود، با اون زنه هم حرف می‌زد؟ یا اول کامل با اون کات کرده ...

وقتی ک صیغه بودیم متوجه اون موضوع شدم ک اونم بهم گف ی پولی بهش قرض داده بوده منتظر بوده پولشو برگردونه و بعد ک من فهمیدم خطشو عوض کرد اما بازم من مشکوکم

وقتی ک صیغه بودیم متوجه اون موضوع شدم ک اونم بهم گف ی پولی بهش قرض داده بوده منتظر بوده پولشو برگردو ...

نمیدونم الان چیکار کنم دیگه الکی حساس شدم یا چیز دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی ک صیغه بودیم متوجه اون موضوع شدم ک اونم بهم گف ی پولی بهش قرض داده بوده منتظر بوده پولشو برگردو ...

خب سوالمو دقیق جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم. زمانی که با تو بود، با اونم حرف می‌زد بخاطر قرضش؟ یا کلا با اون قطع ارتباط کرده بعد اومده سمت تو؟ 

خب سوالمو دقیق جواب بده تا بتونم راهنماییت کنم. زمانی که با تو بود، با اونم حرف می‌زد بخاطر قرضش؟ یا ...

گفتم ک با اونم حرف میزده من پیاماشونو دیدم  .ک بعد از اونم همسرم گف باهاش دوست بودم ی چک بهش داده بودم منتظر بودم پول چک رو بده.

گفتم ک با اونم حرف میزده من پیاماشونو دیدم .ک بعد از اونم همسرم گف باهاش دوست بودم ی چک بهش داده بو ...

بعد از این ک من پیاماشو دیدم میخواستم نامزدیمو بهم بزنم ک همسرم گف بخدا بخاطر پولم بوده الانم ب خاطر این ک خیالت راحت بشه خطمو عوض میکنم ک خطشم عوض کرد .اما از همون موقع من شکاک شدم البته چیزی ندیدم ب جز اون صدای ویبره ک داره ممو دیونه میکنه

گفتم ک با اونم حرف میزده من پیاماشونو دیدم .ک بعد از اونم همسرم گف باهاش دوست بودم ی چک بهش داده بو ...

خب تو پیاماشونو خوندی چی متوجه شدی؟ به نظرت راست می‌گفته شوهرت؟ 

بعدم اگه شوهرت چک داده به اون، یعنی شوهرت باید به اون پول می‌داده. هرکی چک میده، باید پول چک رو بده به طرف. 

بعد از این ک من پیاماشو دیدم میخواستم نامزدیمو بهم بزنم ک همسرم گف بخدا بخاطر پولم بوده الانم ب خاطر ...

این که شمارشو سریع عوض کرده، نشونه ی خوبیه. یعنی تو براش اهمیت داری. شاید اوایل رابطتون هنوز با اون کات نکرده بوده ولی الان به نظرم دیگه باهاش در ارتباط نیست. اگه به جز اون ویبره، چیز دیگه ای ازش ندیدی، اصلا نگران نباش، من میگم چیزی نیست. 

ولی خب چون شمارشو سریع عوض کرده، فکر کن ببین گوشی دوم نداره؟ 

این که شمارشو سریع عوض کرده، نشونه ی خوبیه. یعنی تو براش اهمیت داری. شاید اوایل رابطتون هنوز با اون ...

فکر نمیکنم داشته باشه چند بارم ب خط قبلیش زنگ زدم خاموشع