2777
2789

براتون‌ پیش اومده؟ من چن‌ وقتیه‌ دنبال کارم‌ گیرم‌ نیومده بعد یه دفه‌ امروز یکی تو خیابون این حرکتو‌ داشت میزد میگفت چمیدونم‌ از فلان‌ شرکتمو‌ نیرو‌ پاره وقت میخوایم و.... منم گفتم حتما نشونست‌ من انقدر دنبال کارم خودش‌ اومد برام‌. شماره دادم باهام  هماهنگ شد برا یه روزی با یک همراه برم‌ ببینم توضیح بده برام. اللن به مامانم گفتم داره‌ رایمو‌ میزنه خوشحال بودم حالمو‌ گرفت. نظر شما چیه؟ آخه دیدنش‌ ک ضرر‌ نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با یک نفرو برو

ترجیحا پدر ، برادر یا همسر

من دید خوبی به این قضیه ندارم

یه کسب و کار معتبر و موفق برای نیرو راه نمیفته تو خیابون مگر اینکه قصد و هدف دیگه ای داشته باشه

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اگه کار خوبی باشه انقدر دور و برشون هست استخدام کنن........راه نمیفتن تو خیابون که.......مامانت راست میگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

با یک نفرو بروترجیحا پدر ، برادر یا همسرمن دید خوبی به این قضیه ندارمیه کسب و کار معتبر و موفق برای ...

منم یه جورایی بیشتر حس خودمم‌ بده ولی خب میگم نکنه نشونست‌ و یه چیز خوبی باشه