2777
2789
عنوان

دلم برای خواهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 39 پست
چه تفکریدوستم با ۴۱ سال سن با دندونپزشک ازدواج کرد

همکار منم دوتاشم سن بالا بودن یکی ازدواج کرد بالای 50 سال سن داشت رفت اتریش

اونیکی هم همش در حال مسافرته با همسرش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اجتماعی هستن؟ پدرومادر شون درقید حیاتن؟

یکی شون آره  شاغله دوتا نه 

آره ولی خیلی پیر شدن دیگه 

خاله بزرگ ام خیلی هم سنش بالاست ولی قیافه جووون ولی به آقایی واسش اومد زنش مرده بود چون آقاهه راجب زنش گفت که خیلی عزیز بوده خالم گفت نه 😶 وگرنه مرده بد نبود وضعش 

گناه بزرگ منی

یعنی چی با کسی که بچه داره و همسرش رو از دست داده، نمی تونه بسازه ؟

باید دلش رو گشاد کنه دیگه طرف میره کار خیر می کنه بچه هم داره بازم بجه به سرپرستی می گیره 

من معلمم مادر دانش آموز از بهزیستی بچه آورده خیلی اذیت می کرد بعد بهزیستی بهش گفته بود بیارش عوض کنیم یکی دیگه که سازگاره ببر گریه کرده بود که نه این بچه ی من با خوب و بدش

اینقدر مادرخوبیه بهتر از مادرهای واقعی خواهرتون دلش بزرگ نیست متاسفانه 

منم یه خواهر ۳۹ ساله دارم که ۱۰ ساله غصه میخورم براس و ماهی یکی دو بار براش گریه هم میکنم تمام افسردگی و غم من به خاطر اون هست که با یه آدم که بیشعور و خودخواه تربیت شده داره زندگی میکنم و فقط از سر ترحم باهاش هست. چقدر هم گفتند تا بچه نداری طلاق بگیر هی دلسوزی و آبروداری کرد حالا هم با بچه میگیم لااقل طلاق نمیگیری بیا قهر که شوهرت کمتر اذیت کنه بازم نمیاد و هر بار دلسوزی بیجا.... 😢 😭 

نه به اون زن هایی که تا یه ذره سختی می‌کشند فکر طلاق و مهریه میاد سراغ شون نه به خواهر من و امثال شون.... خواهر من خیلی خوشگل و تحصیلکرده هست خانواده خوب و سرشناسی هم هستیم به راحتی میتونست طلاق بگیره اما نگرفت و ما از زجرهاش میسوزیم....

تو رو خدا هر کسی پیام منو دید دعا کنه برا خواهرم

حتما خودشون هم متمول بودن

نه فقط دستشون تو جیب خودشون بود 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یعنی چی با کسی که بچه داره و همسرش رو از دست داده، نمی تونه بسازه ؟باید دلش رو گشاد کنه دیگه طرف میر ...

حوصله بچه نداره. اخلاق بااخلاق فرق میکنه. ماخودمون زن باباداشتیم از مشکلاتش خبرداریم. برای همین اصلاحاضرنمیشه اینکاروبکنه. بعدم هرکسی خودش انتخاب میکنه نمیشه بگی تودلت بزرگ نیس دلتو بزرگ کن بچه های مردمو بزرگ کن ک. هرکسی ی جوره