2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون خرج خانواده شو خودش بده واکنش شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 95 پست

نه عزیزم تو دخالت نکن چون مامانشه  ،من هم همچین شرایطی داشتم اون بنده خدا هم خیلی کم می یاورد و خسته میشد همه چیز روی دوش اون بود.بخاطر همین مشکلاتش .من ازش جدا شدم ولی اشتباه کردم چون واقعا مرد بود و من زندگیم به بن بست رسید شوهرم سر هیچ کاری نمیموند

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

منم این مشکل دارم امروز دعوا کردم سر همین موضوع اینک من ازش خواستم بهم پول نداد و خرج مادرش کرد اینک پول منم گرعت داد ب مادرش گفت قرض الانن ک میگم بهم بده پولو مبگ خرج نمیدونم چیم میخوام بکنم اولش گفت مادرش برمیگردونه حالاگفته از حقوق خودم میدم 

درحالی ک من خیلی وقته ازش خواستم و نداد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما چتونه فورا شروع میکنید ب تند صحیت کردن اصل حرف متوجه نمیشین و فورا قضاوت میکنی.

عزیزم من درک میکنم براش شما سخته، ولی شما با خدا معامله من،بگو من دخالت نمیکنم تو فلان کار رو برام انجام بده 

بخاطر خدا ولش کن

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

اره بخدا گناه دارن ولی نامزد منم گناه داره وهمین طور خودم

میدونه کاملا درک میکنم ،اتفاقا من خودمم اگه بودم عصبانی میشدم ولی تهش ولش میکردم ،آخه اونا هم پناهی ندارن...

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

۱) تو داری بار خانواده‌ی اون رو با نگاهِ خودت قضاوت می‌کنی.

این یه خطای رایجه. خانواده‌ی اون سال‌ها با عادت "پسر تأمین‌کننده" جلو رفتن.

تو الآن از بیرون نگاه می‌کنی و فشارش رو می‌بینی، ولی این سیستم احتمالا سال‌هاست همین‌جوریه.

۲) اینکه می‌خوای به مامانش زنگ بزنی، ایده‌ی خوبی نبود.

خودت هم آخرش انجام ندادی، کار درستی کردی.

چون تو هرچی بگی، مستقیم می‌ره تو دسته‌ی “عروس داره دخالت می‌کنه”.

به ضررت می‌شه.

۳) تو دلت براش می‌سوزه، ولی دلسوزی جای تحلیل درست رو نمی‌گیره.

مشکل اصلی این نیست که خانواده‌ش درکش نمی‌کنن.

مشکل اینه که او مرزبندی بلد نیست.

کسی که از ۷ صبح تا ۱۰ شب کار می‌کنه و باز هم “بله” میگه، خودش داره این چرخه رو نگه می‌داره.

۴) تو داری یک خطر رو دست‌کم می‌گیری:

اگر همین روند ادامه پیدا کنه، بعد از ازدواج،

نفر اولی که از این فشار آسیب می‌بینه “تو” هستی.

نه مادرش، نه خواهرش… تو.

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

نه عزیزم تو دخالت نکن چون مامانشه ،من هم همچین شرایطی داشتم اون بنده خدا هم خیلی کم می یاورد و خسته ...

ن دلم نمیاد ب مامانش چیزی بگم ولی دستای نامزدم ک میبینم یا بدن دردشو دلم میگیره

اره بخدا گناه دارن ولی نامزد منم گناه داره وهمین طور خودم

خودتو همسرت باید کاری کنید مثلا یبار که به شوهرت زنگ زدن شوهرت باید بگه ندارم یا این ماه نمیتونم بالاخره اوناهم بیمه بازنشستگی سپرده ای چیزی دارن باهاش سر کنن

اینجا واسه یه تومن که شوهرشون داده به پدر مادرش غوغا میکنن الان به تو میگن عب نداره😂

ولی واقعا شرایطی نیست یه جوون بخواد بجز پدر مادرش خرج خواهر برادرش بده 

اگه فقط پدر مادر بود اصلا مشکلی نداشت ولی الان از زندگی عقب میفته

من میگم اگه عقد نیستی تجدید نظر کن