2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون خرج خانواده شو خودش بده واکنش شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 95 پست
چت جی پی تی چه بی منطق حرف میزنه

عزیزم بگو با کجای این حرفا مشکل داری و بی منطق هست تا برات توصیح بدم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

میدونی اگ قدر شناس باشه هم مشکلی نیست.اینکه احترام داداشش نگه نداره و حتی واسه ی چای بردن منت بزاره ...

پس لیاقت ندارن و قدر شناس نیستن 

مالش میخورن  دوقورت و نیمشونم باقیه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این‌ جمله‌ای که نامزدت گفته کلید مشکل‌تونه؛ دقیقاً همون‌جاست که باید زیرش خط قرمز بکشی:«هرچی بخوای ب ...

از چیزی ترس ندارم خودش میدونه منم دلسوزم برا خانوادش.پولش ب کنارک بهشون میده ولی من بیشتر از پول اون وقتی ک میخواد کنارم باشه وحرف بزنیم و بیرون بریم و دیگه کمتر میشه وحتی وقتی بیاد با خستگی و خوابش میاد میگذره

منطقی باشیم دختر دوست داشتن نهایتا فقط چند سال اول زندگیه وقتی مشکلات زیاد باشه دوست داشتن به نفرت ت ...

من چقدر اوسکم فکر کردم حرف های خودشه 😑😂

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

عزیزم بگو با کجای این حرفا مشکل داری و بی منطق هست تا برات توصیح بدم

خوشگلم توی متن گفته بود که عروس حسودی به نظر میای 

درحالی که استاتر داره مشکلش رو به م میگه نه حسادت 

واقعا هم حق با استاتره هیچ کسی تو این دوره زمونه اینکار رو نمیکنه 

کار آقا رو تایید نم کنم چرا؟ 

چونکه میفرماین خواهرشون اصلا تشکر نمیکنه و قدر دانی نمیکنه ازشون آدم ناسپاس جایی برای محبت کردن نداره میتونه خودش هم کار کنه 🤦‍♀️

میگه به خاطر تامین خرج اونا باید تو عروسیمون آدم کمی دعوت کنیم آدم فقط یک بار عروسی میگره 

توی این زندگی فقط دق و دلی و حسرت میمونه براش نه چیز دیگه 

دوست داشتن برای آدم آب و نون نمیشه عزیزاااان

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

من چقدر اوسکم فکر کردم حرف های خودشه 😑😂

اینطوری نگو یه خودت قشنگم پیش میاد عزیز دلم🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

اگه ازقبل میدونستی که کاری نمیشه کرد

شمااصلا زنگ نزن 

بعدم مثلا یک بازنشته الان مگه چقدر میگیره یامعلم ها منظورم یک حقوقه مثلا ماهی۱۵یا۲۰بریزه وبهشون بگه برنامه تغییر کرده بگه مخارجم بالاس 

خواهر و برادرش میتونن تحت نظر بهزیستی یا کمیته بشن و خواهرش درامد پیداکنه

مسلما بااین اخلاق مفت خوری خانوادش در بلند مدت به مشکل میخورین 

پسرایی مثل ایشون که خانواده پرتوقع دارن نباید ازدواج کنم و باید مجرد بمونن تااخر عمر خرج خانوادش بدن 

نمیشه که دختر مردم بدبخت کنن 

مسلم هست انتخاب ش بین شما و مادر خواهرش مادر خواهرش هستن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خواهرش آدم سالم و بالغ و جوان دستش بذاره رو زانوهاش بره کار کنه 

نشسته خونه مفت خوری

از چیزی ترس ندارم خودش میدونه منم دلسوزم برا خانوادش.پولش ب کنارک بهشون میده ولی من بیشتر از پول اون ...

تو از پولش ناراحت نیستی… از نبودنش ناراحتی.

نبود زمان نبود حضور نبود انرژی

حتی وقتی میاد خسته، بی‌حوصله، خواب‌آلود

این یعنی رابطه عملاً روی حالت "بقا"ست، لذت نیست، رشد نیست.

این وضعیت اگر همین‌جوری ادامه پیدا کنه، بعد ازدواج ۱۰ برابر بدتر میشه

چون اون وقت:

خرج شما + خرج خانواده او

کار بیشتر

خستگی بیشتر

توقعات بیشتر

کیفیت رابطه = کمتر از الان

تو الان نامزدی و همین‌قدر کم‌دیدنت اتفاق می‌افته؛

بعد زندگی مشترک فشارها بیشتر میشه.

این حرفت خیلی مهم بود:من دلسوزم برا خانواده‌ش

خب باش، ولی دلسوزی یک‌طرفه نباید تبدیل بشه به:

له شدن تو فرسوده شدن رابطه احساس تنهایی

تو داری رابطه رو با “تحمل” نگه می‌داری، نه با “تعادل”.

مشکل دقیقاً چیه؟

نامزدت فکر می‌کنه پول بده، یعنی کمبودهای رابطه جبران میشه.

در حالی که تو پول نمی‌خوای.

تو “شریک” می‌خوای.

و اینجاست که باید یه حرف جدی باهاش بزنی.

ولی نه دعوا، نه غر، نه مقایسه با خانوادهٔ خودت.

وقتی باهاش حرف می‌زنی درباره اینکه وقت نمی‌ذاره یا خسته‌ست، واکنشش چیه؟ میگه درست میشه، صبر کن؟میگه چیکار کنم مجبورم؟ میگه به‌خاطر شما این همه کار می‌کنم؟

یا اصلاً عصبی میشه و بحث رو می‌بنده؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست