2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون خرج خانواده شو خودش بده واکنش شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 95 پست

استاتر جونم تا چه حدی نامزد هستید؟ 

اگر اول زندگی انقدر برات سخته میتونی بی خیالش بشی 

اولویت راحتی و آرامش خودته 

صحبت یک عمر زندگی نه یک روز دو روز با توجه به این شرایط که روز به روز بد تر هم میشه مردم تو زندگی خودشون موندن چه برسه بقیه زندگیت خیلی سخت میشه 

خواهرشون هم میتونن کار کنن اونوقت هزینه سنگین نمیشه برای اون آقا پسر میتونن نصف نصف بدن خرج رو 

شرایط الان اون آقا پسر با قبل فرق کرده دیگه مجرد نیستن پس یک تفاوتی تو زندگیشون باشه دیگه 

بشین قشنگ فکر کن خوشگلم 🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

۱) تو داری بار خانواده‌ی اون رو با نگاهِ خودت قضاوت می‌کنی.این یه خطای رایجه. خانواده‌ی اون سال‌ها ب ...

تو نباید برای خانواده‌اش کاری کنی؛

تو باید با خودِ نامزدت درباره‌ی حد و مرزها حرف بزنی.

اما قبلش باید دقیق بدونم وضعیت بینتون چطوره.

پس اول دو سؤال پایین رو جواب بده تا بگم قدم بعدی چیه و چطور این رابطه رو بدون خراب‌کردن، به سمت سالم‌تر شدن ببری.

۱ . نامزدت خودش از این وضعیت ناراحته؟
یعنی میگه “خسته‌ام، تحت فشارم، از خانواده‌م دلگیرم” یا نه… فقط کار می‌کنه و حرفی هم نمی‌زنه؟

2. وقتی دیدارها رو کنسل می‌کنه یا تماس رو سریع قطع می‌کنه، این باعث شده بینتون تنش ایجاد بشه یا قبولش می‌کنی؟
منظورم اینه که این وضعیت فقط تو رو اذیت می‌کنه یا بین شما هم فاصله ایجاد کرده؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱) تو داری بار خانواده‌ی اون رو با نگاهِ خودت قضاوت می‌کنی.این یه خطای رایجه. خانواده‌ی اون سال‌ها ب ...

میگه ک نمیشه مامانم بره از یکی دیگه پول بخواد یا اجیم.میگه هر زمان هرچیزی ک بخوای برات تامین میکنم وهیچ وقت نمیزارم واسه چیزی احساس کمبود کنی ولی اونا هم خانوادمم

ایکاش عروسشون نمیشدی واقعا بیچاره اون پسر که گیر تو افتاده اگه الان به خانوادش خدمت نکنه مطمین باش ت ...

بیچاره دختر مردم که چوب بی عرضگی پدر و مادر بقیه رو بده 

خدا امثال شما خانواده شوهر نصیب گرگ بیابون نکنه شیره وجود عروس می مکین تازه دو قورت نیم تونم باقی هست 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عقد کردین؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ن دلم نمیاد ب مامانش چیزی بگم ولی دستای نامزدم ک میبینم یا بدن دردشو دلم میگیره

عزیزم خدا بهش قوت بده .از خدا براش همیشه سلامتی بخواه مرد باید کارکنه و مطمئن باش دعای خانوادش خیلی تاثیر داره من داداش خودم حتی یه نون میگیره برامون کلی دعاش میکنیم ، تنهاش نذاری مرد زندگیه انشاالله خوشبخت بشی 😍🧿❤️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

تو نباید برای خانواده‌اش کاری کنی؛تو باید با خودِ نامزدت درباره‌ی حد و مرزها حرف بزنی.اما قبلش باید ...

اره ناراحته خیلی وقتا ک مامان منو و رفتارش میبینه با بچه هاش میگه خوشبحالتون ولی بازم میگه چاره ای ندارم مجبورم کنارشون باشم.اره من ناراحت میشم وقتی ک کنسل میشه و ی شب گریه میکنم باز خودش از دلم در میاره

عزیزم من درک میکنم براش شما سخته، ولی شما با خدا معامله من،بگو من دخالت نمیکنم تو فلان کار رو برام ا ...

قشنگه به خاطر خدا ولی با توجه به چیزی که گفتن قراره زندگی خیلی سختی داشته باشن 

خود خدا هم گفته من راضی به اذیت بنده خودم نیستم 

وقتی ایشون میدونن قراره اذیت بشن توی این زندگی بهتره ادامش ندن

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

خواهرش مثل هزارتا خانم مستقل بره کارکنه خرجش دربیاره

میگه ک نمیشه مامانم بره از یکی دیگه پول بخواد یا اجیم.میگه هر زمان هرچیزی ک بخوای برات تامین میکنم و ...

این‌ جمله‌ای که نامزدت گفته کلید مشکل‌تونه؛ دقیقاً همون‌جاست که باید زیرش خط قرمز بکشی:

«هرچی بخوای برات تأمین می‌کنم، نمیذارم کمبود حس کنی… ولی اونا هم خانواده‌من.»

این از بیرون جمله‌ی قشنگیه، ولی از نظر رابطه‌ای یک هشدار جدیه.

چرا؟ چون یعنی:

۱) هنوز یاد نگرفته بین “وظیفه” و “فداکاری بی‌حد” مرز بذاره.

میگه اونا خانواده‌من… خب درست.

اما تو هم شریک آینده‌ی زندگیشی.

وقتی تمام پول، وقت، انرژی، اعصاب و تمرکزش میره سمت خانواده،

چیزی که برای رابطه‌ی شما می‌مونه چی میشه؟

هیچی. و دقیقا همینه که الآن حسش می‌کنی:

کمبود وقت، قطع تماس، کنسل‌کردن دیدار…

۲) این جمله که “هرچی بخوای برات تأمین می‌کنم” فقط یک جبران احساسیه، نه یک راه‌حل.

آدمی که از ۷ صبح تا ۱۰ شب کار می‌کنه نمی‌تونه کنار تو کیفیت رابطه بسازه، چه برسه بخواد نیازهای تو رو کامل درک و تأمین کنه.

پول همیشه جای رابطه، حضور، توجه، مشارکت و آرامش رو نمی‌گیره.

۳) تو داری خطر بعد از ازدواج رو دست‌کم می‌گیری.

الان نامزدین و باز این‌قدر درگیر خانواده‌شه.

بعد از ازدواج، خرج و مسئولیت شما هم اضافه میشه.

اگر مرز نذاره، عملاً میشه:

نصف حقوق برای خانواده خودش

نصفش برای زندگی مشترک

وقت = صفر

انرژی = خالی

رابطه = فرسوده

تو شروع می‌کنی از تنهایی و بی‌توجهی ضربه خوردن،

اون هم از فشار مالی له میشه

و خانواده‌ش همچنان توقع دارن.

۴) مشکل این نیست که خانواده‌ش نیاز دارن.

مشکل اینه که او بلد نیست "نه" بگه.

همین.

حالا

تو دقیقا از چی می‌ترسی؟

سه حدس احتمالی می‌زنم؛ یکی رو انتخاب کن اگر درست بود بگو:

می‌ترسی اگه درباره‌ی مرز حرف بزنی، فکر کنه داری علیه خانواده‌ش میشی؟

می‌ترسی عصبانی بشه یا از تو دلخور بشه؟

یا می‌ترسی رابطه‌تون سرد بشه و فکر کنه توقع داری؟

بهم بگو کدومه — تا بگم چطور بدون درگیری و بدون اینکه “عروس حسود” به نظر بیای،

مرزبندی رو با خودش روشن کنی.

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دوسش دارم 🥺

منطقی باشیم دختر 

دوست داشتن نهایتا فقط چند سال اول زندگیه 

وقتی مشکلات زیاد باشه دوست داشتن به نفرت تبدیل میشه عزیز دلم 

قشنگ فکر کن

این‌ جمله‌ای که نامزدت گفته کلید مشکل‌تونه؛ دقیقاً همون‌جاست که باید زیرش خط قرمز بکشی:«هرچی بخوای ب ...

چت جی پی تی چه بی منطق حرف میزنه

خواهرش مثل هزارتا خانم مستقل بره کارکنه خرجش دربیاره

میدونی اگ قدر شناس باشه هم مشکلی نیست.اینکه احترام داداشش نگه نداره و حتی واسه ی چای بردن منت بزاره سرش نامزدم رو اذیت میکنه والانم میگه بخواد ازدواج کنه باید جهازش رو تکمیل کنم ایطرف برا جشن خودمون مجبوریم مهمونای کمتری دعوت کنیم