2777
2789
عنوان

طلا خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربع سکه غیر بانکی فک کنم از ۳۰ کرده اگه دادی یکی دوتومن بزاری روش به خواهرت بگو برات ربع سکه غیر با ...

ب نظرت اگه طلا دست دوم بگیرم تا سال نو از ۳۰۰ ملیون ک بخوام بفروشم کمتر میشه 

ب نظرتون طلا دست دوم بگیرم تا سال نو طلام بیشتر میشه یا کمتر؟؟از ۳۰ ملیون حدودی بخوام بفروشم

طلارو زیر یکسال نفروش 

هرچقدرم قیمتش کم و زیاد شده باشه بازم سود میکنی 

دست دو یا تیکه طلا بگیر .اره بیشتر میشه 

ببخشید ۳۰ ملیون

ببین حساب کن تا احتمالا ۵ فروردین طلا به حدود ۱۵ میرسه 

یعنی گرمی حدود ۳ تومن از امروز گرونتر میشه 

الان گرمی ۱۲ تومن شده ظرف سه روز حدود ۹۰۰ رفت روش 

اگر قصد فروش داری طلای دست دو بدرد نمیخوره چون بازم اجرت داره حالا چند درصد کمتر از طلای نو 

مگه اینکه به قصد استفاده و دو ساله نگهدارید که بخوای طلای دست دو بخری که از طلا فروشی معتبر هم باید بگیری 

خودم همینجور تو همین قیمت حدود ۳۰ هی دستمون میاد ربع سکه غیر بانکی  خریدم از مرداد ومیخوام  تا ۵ فروردین اینده بفروشم حواسم به بازار هست اگه خواست بیاد تا اونموقع پایین‌تر اگر مشکلی برای کشور پیش نیاد طبق روند سال‌های گذشته همون ۵ فروردین میفروشم چون به پولش نیاز دارم بدهی باید صاف کنم 

در کل ربع سکه بهتره طلای دست دو هست برای سرمایه گذاری 

اگه حساب بورسی هم داری و بلدی خرید و فروش کنی  که باید بگم از صندوق طلای لوتوس هم خوبه با کارمزد حدود ۱ درصد راحت میشه خرید و فروش کرد دیگه اجرت مالیات نداره و ساعات ترید فروشش ۱۲ تا ۶ عصر شنبه تا چهارشنبه هست طبق بازار بورس  کاملا مطمئن و زیر نظر بورس اوراق بهادار هست 

صندوق های طلای بورسی دیگه هم هستن مثل عیار، مثقال ، گوهر  

اما من با اونا کار نکردم اما عیار هم معروفه و کاملا امن هستند 

طلارو زیر یکسال نفروش هرچقدرم قیمتش کم و زیاد شده باشه بازم سود میکنی دست دو یا تیکه طلا بگیر .اره ب ...

نه عزیزم حتما باید بفروشم میدونم لازمم دارم فقط میخوام خرجش نکنم پولمو