2777
2789
من تدریجی بلد نیستم ولی سعی می کنم خیلیم یدفعه نشه

چندماهشه بچه ات

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چهار در چهار چیه چند وقت طول کشید

۱۶ روز طول میکشه، چهار روز اول از صبح که بیدار شد تا ساعت ۱۲ شیر نمیدی، بعدش آزادی ، چهار روز دوم از صبح تا پنج عصر نمیدی، بعدش ازادی، چهار روز سوم تا ده شب نمیدی بعدش ازادی، چهار روز سوم فقط تو خواب شب اگه خواست میدی، کم کم بچه از شیر جدا میشه نه اسیب روحی میبینه نه گریه میکنه، پسر من خیلیم وابسته شیر بود به راحتی از شیر گرفتم اصلا عذاب وجدان نگرفتم سینم سنگین نشد خیلی خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر من سس قرمز زد ، بچه اش اول نخورد ، فرداش که گریه کرد خواهرشوهرم دلش سوخت دوباره شیر داد بهش

بچه هم فهمید کلک بوده ، دیگه هر چی میزد بچه حیغ میزد میگفت برو بشور بیا بده بخورم 😂 خلاصه طول کشید تا بگیره

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

من پسرم همزمان که شیر میخورد شکممو با دستش محکم میگرفت از شیر که گرفتمش هنوز شکممو میگرفت الان ۵سالشه هنوز میگیره دلم نمیاد ازش بگیرم چی کار کنم بد نیست به نظرتون

سه روزه از شیر گرفتمش

من پسرم همزمان که شیر میخورد شکممو با دستش محکم میگرفت از شیر که گرفتمش هنوز شکممو میگرفت الان ۵سالش ...

کم کم اونم از سرش بنداز مثلاً دستشو بگیر باهاش حرف بزن قصه بگو حواسش پرت شه

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

امتحان کنم ببینم دعا کنید بچه م اذیت نشه

براش اسباب بازی جدید بخر چند تا، یه موقع بهونه گرفت تو ساعاتی نباید بدی بهش بدی حواسش پرت شه، خوراکیای که دوست داره تو خونه باشه، مدام بهش بده، خودت لباس پوشیده تر یپوش و...

براش اسباب بازی جدید بخر چند تا، یه موقع بهونه گرفت تو ساعاتی نباید بدی بهش بدی حواسش پرت شه، خوراکی ...

ممنون از راهنماییت بهترین راهنمایی بود بین کامنتا

اللهم عجل لولیک الفرج 💙

بستگی به بچه داره بچه من اصلا تدریجی روش جواب نمی‌داد وقتی میچسبید امکان نداشت ول کنه امکان نداشت بشینم و نخواد دیگه یه دفعه ای هردمون راحت شدیم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من چند روز رژیم گرفتم و مایعات خیلی کم خوردم شیرم به تدریج قطع شد و خیلی راحت از شیر گرفتم

خب بچه های من اصلا برای سیر شدن نمیخوردن،وابسته روحی بودن بیشتر

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من پسرم همزمان که شیر میخورد شکممو با دستش محکم میگرفت از شیر که گرفتمش هنوز شکممو میگرفت الان ۵سالش ...

خب میگی پنج سالشه سه روزه از شیر گرفتی؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یک دفعهعالی بود

عالی بودنش یه بخشیشم به بچه مربوطه😄دخترم اصلا بهانه نگرفت،روز اول صبح اومد گفت می‌خوام بهش ندادم ول کرد رفت ولی پسرم چشمت روز بد نبینه،یک ماه پدرمو درآورد ،تازه عادت کرد که بغلش کنم پاشم سر پا دوباره تا یک سال بعد اون داغون شدم از دستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40