2777
2789
عنوان

ی دایی دارم چهل سالسه همه چیم داره بعدمادر بزرگم بش میگ

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 31 پست
این چهل ساله ها آخرش میرن دختر ۲۰ ساله میگیرن. دیدم که میگما نمی‌دونم چرا اینقدر این مدل ازدواج زیاد ...

دخترای جوون به امید پول اون مرد باهاش ازدواج میکنن و خانواده هاشون هم مخالفتی ندارن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اره بعدم طلاق میگیرن پسره میره با۳۵ساله و دختره میره با۲۵ساله.کاری که از اولش باید میکردن بعد از طلا ...

بابا همکارای شوهرم که همه مجرد بودن تا به این سن رفتن دختر کم سن و ده هشتادی گرفتن حدودا با۲۰ سال اختلاف سنی. شوهرم می‌گفت بهشون گفتم این چه کاریه؟ گفتن ما زن جوون میخوایم‌زن همسن خودمون بگیریم هم لطافت‌و‌زیبایی کم سن رو نداره هم حال حوصله نداره😐😐

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کودک همسر بودن باباتون؟

یه چیزی یاد گرفتین شما ها هم شورشو دراوردین اه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

سن که رف بالا تر آدما عاقل تر میشن دیگه تن به ازدواج نمی‌دن

نمیشه زور کرد

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دخترای جوون به امید پول اون مرد باهاش ازدواج میکنن و خانواده هاشون هم مخالفتی ندارن

قبلا ازدواج با اختلاف سنی زیاد تو رمان ها فیلم ها شکنجه محسوب میشد. الان شده افتخار ولی. به قول شما همین به خاطر پول 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بابا همکارای شوهرم که همه مجرد بودن تا به این سن رفتن دختر کم سن و ده هشتادی گرفتن حدودا با۲۰ سال اخ ...

یه دختر ساده و نفهم میخوان دخترای سن بالاتر عاقلن و سریع میتونن مچشون رو بگیرن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

همش هم پول نیستمن خودم پدرم شرایط مالی خوبی داره اگر دونفرباشن با یک شرایط مالی من کسی که سنش بیشتره ...

حالا بگو پنج سال ده سال بزرگتر خدایی ۱۵ سال ۲۰ سال اختلاف خیلی زیاده. البته من اطرافم دیدم این نوع ازدواج رو خداروشکر خوشبختن بچه دارم شدن حتی. ولی خوب خودم هضم نمیکنم هیچوقت 

همش هم پول نیستمن خودم پدرم شرایط مالی خوبی داره اگر دونفرباشن با یک شرایط مالی من کسی که سنش بیشتره ...

سنش بالاتر باشه یعنی چقدر؟

مردای سن بالا معمولا دنبال دختری هستن که بی تجربه باشه و بتونن راحت گولش بزنن

خودتون کودک همسر بودید ناراحت شدید؟

والا کاش کودک همسر بودم تا الان چند تا بچه داشتم نه اینکه تو این سن نگران اینکه بچه بیارم نیارم

بعدم این توهین هست به افراد خواهر عزیز

نسل های گذشته تو سن کم ازدواج میکردن دختر و پسر و زود هم بالغ میشدن چه جنسی چه اجتماعی و...

الان دختر بیست ساله تعامل با افراد بلد نیس نیمرو بلد نیس درست کنه ولی دخترای قدیم تو پونرده سالگی از دست زندگی برمی اومدن...

سوما کودک به کسی اطلاق میشه که از نظر جنسی به بلوغ نرسیده بدن زنانه نداره و...

قطعا ازدواج برای دختر سیزده ساله خیلی زوده ولی خب از لحاظ رشدی دیگه کودک محسوب نمیشه بالغ شده و دادن لفظ کودک همسر بهشون غلطه

تا ۱۲/۱۳سال اوکیه به نظرم توی اطرافیانم دیدم لعنتی ها خیلی جذاب و پولدار هم هستن و البته با اخلاق 😂

دختر عمه من زن یه مرد خیلی خیلی پولدار ورزشکار شد طرف از این جنتلمناس دقیقا. ولی خوب اختلاف سنیشون خیلی زیاده. اما اینقدر به خودش میرسه اصلا به چشم نمیاد  برات همچین کیسی از خدا می‌خوام😂♥️

دختر عمه من زن یه مرد خیلی خیلی پولدار ورزشکار شد طرف از این جنتلمناس دقیقا. ولی خوب اختلاف سنیشون خ ...

مرسی😅

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾