2777
2789

من ۶ روز پیش رابطه با کان داشتم ولی محض احتیاط اورژانسی خوردم

دوروز بعدش رابطه بدون کان داشتم ک شکم ب پیشابه فقط

الان من از دیروز قطره قطره خون و لخته میبینم دردامم مث پریوده و حجم خونربزی پایینه

۲۸ اذر وقت پریودمه

رابطه هامم تو تخمکگذاریم نبوده.

اللن از اون رابطه دومی باردارم؟!

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردار باشی خون نمیاد اصلا اورژانسی هورمونتو بهم زده زود پریود شدی

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

برای تاپیک آخرت که قفل بود. عزیزم اگه میخوای روابطتون بین مادرت و شوهرت و خانواده شوهرت حفظ کنی. من بعد ۱۰ سال به این‌ تجربه رسیدم.لج نکن چشم بگو چون مادرت نگرانه آرومش کن مطمئنش کن. مادرتو وقتی نگرانه بغل کن آرومش کن بگو چشم مراقبم.

بذار مادرت ازت خوبی ببینه برای زندگیت دعا کنه.

بذار خیالش راحت شه دیگه نمیگه وقتی خیالشون راحت میکنی

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
برای تاپیک آخرت که قفل بود. عزیزم اگه میخوای روابطتون بین مادرت و شوهرت و خانواده شوهرت حفظ کنی. من ...

عزیزم کاش میتونستم

اینقد دلچرکینم کرده از خودش ک حتی رغبت ندارم دستشو بگیرم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

عزیزم کاش میتونستماینقد دلچرکینم کرده از خودش ک حتی رغبت ندارم دستشو بگیرم

میدونم عزیز از کم شروع کن نکات مثبتشو ببین حتی شده یک نقطه  قوت. از خدا آرامش بخواه برای خودت برای خانواده 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.