2777
2789

تو دو سال اخیر اینقدر درد های کشنده و وحشتناک کشیدم  و دکترها گفتن درد عصبیه که درد زایمان واسم مسخره بازی شده انگار .مثلا همین اواخر انگار یه کارد داخل کمرم بود .دیگه به روی خودم هم نمیارم عادی شده واسم دردها ی عجیب غریب .الانم از صبح تا حالا درد زایمان دارم حوصله ندارم حتی برم پیگیریش کنم .فکر کنم آخرش تو خونه زایمان کنم 😑 دو بار هم احساس کردم دارم غش می کنم از درد ولی اومدم نشستم بهتر شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل درد وبروز ندادن باعث میشه بیماری خود ایمنی بگیری بدنت به خودت حمله میکنه هم شرعا گناه داره هم برای سلامتیت خوب نیس یه لحضه فکر کن بچه ات چیزی به چی پاشو همین الان یه معاینه برو

نگران بچت نیستی؟خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.برو بیمارستان.شاید درد زایمانه.من تا یه ذره درد داشتم میر ...

تکون‌میخوره .ولی خودم نفس تنگ دارم از درد شدید .هنوزم‌نمیدونم درد عصبیه یا درد زایمان .گیچ شدم .دو ساله هر دردی داشتم دکترها گفتن درد عصبیه  بعد کلی آزمایش انگار خودم باور ندارم درد دارم و واقعیه 

تکون‌میخوره .ولی خودم نفس تنگ دارم از درد شدید .هنوزم‌نمیدونم درد عصبیه یا درد زایمان .گیچ شدم .دو س ...

نه عزیزم.درد زایمانه.منم شب زایمانم دردی داشتم یواش یواش بیشترشد.به حدی که توحیاط بیمارستان میخواستم جیغ بزنم

نه عزیزم.درد زایمانه.منم شب زایمانم دردی داشتم یواش یواش بیشترشد.به حدی که توحیاط بیمارستان میخواستم ...

زیر شکمم و استخوان درد شدید دارم نفس تنگم دارم .بچه هم مدام تکون‌می خوره .درد زایمان این طوریه ؟

زیر شکمم و استخوان درد شدید دارم نفس تنگم دارم .بچه هم مدام تکون‌می خوره .درد زایمان این طوریه ؟

اره.درد زایمانه.اگه دردت خیلی شدیده شاید دهانه رحمت الان ۵ الی۶سانتی باز باشه.برو تا نوارقلب بچه رو بگیرن.یه وقت دیر بری دیدی بین راه زایمان کردی.منم شکم درد شدیدی داشتم