2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تی وی رو بذار تو یه اتاق،  پذیرایی شلوغ نشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اونی که مستره میتونید کل لباسا و کفش و کیف و... بزارید داخلش اتاق لباس بشه یکی هم خواب یک دیگ هم مهمان یا وسیله هایی که زیاد استفاده نمیشن یا گل و قفسه کتاب یا فضای مخصوص تی وی اگر خواب ها بزرگ هستن. یه جایی برای ارامش ولا کار زیاد میشه کرد بستیگ به خودت داره

من یکیشو کردم انبار اون یکی هم اتاق گربمه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

یکیش بشهذاتاق خواب 

یکیشو یه عالمه کد برا لباس و کیف و کفش و همه وسایلاتون بزن با اینه قدی 

و سایل دیگ مثل میز اتو جارو هرچی هست بزار اونجا 

یه اتاق دیگم میشه بزاری به عنوان اتاق مهمون یا اتاقی ک بخواین خلوت کنین یک تخت یه نفره یه مبل راحتی یه نفره باز یکم فانتزی تر باشه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکیشو مبل تخت شو واسه مهمون. اون یکی هم کنابخونه و اتاق مطالعه

مطالعه نمیکنیم 

ولئ بنطرت اتاق لباس یا اتاق اتو بذارمش؟؟ رگال یا از این چیژا بذارم لباس و کیف و کفش بچینم 

ی اتوی ایستاده هم دارم 

ی اینه قدی قشنگ

نمیدونممم 

یکیش بشهذاتاق خواب یکیشو یه عالمه کد برا لباس و کیف و کفش و همه وسایلاتون بزن با اینه قدی و سایل دیگ ...

خودش کمد دیواری داره 

ولی مثلا بنظرم ی اینه قدی خوشکل بذارم ی فرش کوچیک قرمز با گلدون گیاه قشنگ بزرگ و اتوی ایتسادم