2777
2789
عنوان

چطوری خرجی بگیرم از نامزدم واقعا ی بحران شده واسم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چاه باید خودش آب داشته باشه اینکه بریزی توش معنی نداره

خودش یعنی عقل و شعورش نمیرسه تازه با وضع مالی عالی باید به زن عقدیش پول بده هزینه هاشو تامین کنه نباید بذاره کار به این حرفا برسه اصلا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ببین من پیام میدم چون شاغلم گاها نیاز باشه صرفا پیام 

ی پیام خوشگل با حس خوب بعد که زد تشکر 

من دوران دوستی تمام هزینه ها فشیال ، لیزر ، کاشت ناخن ،... پرداخت می‌کرد حتی پیام هاشو دارم اول اینطور بود کمی از هزینه بعد کم کم نصف هزینه بعد کل هزینه و بهش اون حس که تو مرد منی اون قدرت میدادم که این رسیدگی ها صرفا برای تو الان هم عقدیم متوجه روحیه من شده که خرج الکی ندارم کارتا دست من 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اه خدمات چیه واقعا لفظ چندشیه که به کار میبریدمگه زن برده جنسیه که به رابطه میگید خدمات

نه خلاصه نوشتم

حق با شماست

منظورم اینه سرویس کامل میگیرن

موقع پول دادن میشه دختر باباش

گفت چشم عزیزم

خب پس قبول کرده 

اگه‌روت نمیشه زنگ بزنی بهش پیام بده بگو عزیزم لیزر و فلانم نزدیکه کارتم خالیه دیگه بعدش یا میزنع یا مبلغ میگیره