2777
2789
عنوان

صبحانه نهار و شام فقط شیرینی میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت قند خونم لب مرزه

بخاطر همینه ولع شدید داری. شیرینی جات دم دستت نزار ، روزی چندتا  کشمش و خرما بخور کم کم عادت میکنی 

منیزیوم هم خوبه ولع به شیرینی رو کم میکنه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
میخای خودکشی کنی؟؟ مگه میشه اینو بدونی و باز انقد بخوری

نمیخورم گفتم اگه چاق نشم دوست دارم بخورم منظورم همین بود موندم چیکار کنم دارم اذیت میشم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

اول که سعی کن توخونه زیاد شیرینی نباشه..نخرین که توخونه نباشه...دوم وقتی هوس کردی بجاش برو یه میوه بردار بخور..یا یه غذا  مثلا یه لقمه کوچک نون پنیر خیار یا گردو بپیچ بخور..دیگه هوس شیرینی هم از بین میره

پارسا پسرمامان😍
آزمایش دادم دکتر گفت لب مرزه 🥲

یعنی چنده

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
رعایت کن .‌با قند لب مرز این بدترین ظلمیه که به خودت میکنی..دیابت درمان نداره ها

رژیمم گلم نمیخورم گفتم اگه چاق نشم دوست دارم بخورم منظورم همین بود موندم چیکار کنم دارم اذیت میشم 

اول که سعی کن توخونه زیاد شیرینی نباشه..نخرین که توخونه نباشه...دوم وقتی هوس کردی بجاش برو یه میوه ب ...

باشه عزیزم ممنون 

قند خون آدم رو می‌کشه بدترین بیماری هست خود دانی من لاغر لاغرم وزن ۵۵ قد ۱۷۴ فقط بعدازظهرا شیرینی می ...

آره عزیزم نباید بخورم رژیم دارم خیلی اذیت میشم