2777
2789
عنوان

سوال درباره گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 51 پست
اره خب اینم هست ولی اعتماد به نفسم میاد پایین میبینم عکسم اونه اصلا خودم با عکسم زمین تا اسمون فرق د ...

حساس نشو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عههه نمیشه؟یعنی حتی ده سال دیگه هم‌ موقع تمدید نمیشه عوض کرد؟

نمیدونم والا

من دقیقا به ماه بعد از گرفتنش بینیمو عمل کردم قیافم خیلی عوض شد 

پرسیدم گفتن نه نمیشه و اصلا هم مهم نیست نگرانش نباش

ده سال دیگه واسه تمدید احتمالا عکس جدید بزنن ،چون قیافه خیلی تغییر میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی ازهمه بده 😂🤣 من ۵/۶ ماهی میشه گواهینامم اومده یعنی انگار با گوشتکوب کوبیدی تو صورتم 😐 درصورتی ک وقتی عکسو انداخت نگا کردم خوب بودم توش 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

میگم ده سال دیگه موقع تمدید نمیشه کلا رفت عکس‌جدید گرفت؟

چرا باید عکس جدید بگیری 

شاید مثلا عینکی شدی باید عکس گواهینامه هن حتما با عینک باشه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
من تنها عکسی که بین مدارکم خیلی خوب شده همین گواهینامه هست خیلی دوسش دارم شمام ناراحت نباش میخوای بز ...

خوش به حالت واقعا🥲

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

دوران ما عکس خودمون میدادیم مگه الان خودشون میندازن؟🤔

اره باید بری پلیس به علاوه ده 

اونجا میگیرن ازت

البته چند قطعه عکس که باید ببری اون سر جاشه ولی اونو نمیندازن رو گواهینامه

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نمیدونم والامن دقیقا به ماه بعد از گرفتنش بینیمو عمل کردم قیافم خیلی عوض شد پرسیدم گفتن نه نمیشه و ا ...

اها مرسی گل❤️

اره باید بری پلیس به علاوه ده اونجا میگیرن ازتالبته چند قطعه عکس که باید ببری اون سر جاشه ولی اونو ن ...

اها برا ما همون عکسه رو میزدن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

خوش به حالت واقعا🥲

ببین اصلا برات مهم نباشه 

بخدا من چند ساله گواهینامه گرفتم همش هم رانندگی میکنم ولی شاید باورت نشه سالی یه بارم گواهی نامه رو از توکیفم در نمیارم اصلا لازم نمیشه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
اسی ازهمه بده 😂🤣 من ۵/۶ ماهی میشه گواهینامم اومده یعنی انگار با گوشتکوب کوبیدی تو صورتم 😐 درصورتی ...

واقعا؟ عی وای🥲🥲 منم نگا کردم خب بود الان سیاه سفیدم شده دیگه افتضاح🫠

واقعا؟ عی وای🥲🥲 منم نگا کردم خب بود الان سیاه سفیدم شده دیگه افتضاح🫠

فک کنم خودشون با فتوشاپ قیافه هارو داغون میکنن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس