2777
2789
تو شاخ شدی که مثل روانیا اومده تو تاپیک مردم حرصشو خالی میکنه اخی با مامانت دعوا شده؟؟ فکر کنم کلمه ...

عه خوب تجربه داری که وقتی با ننت دعوات میشه حرفاتو سر مردم خالی میکنی 🤣 تو چه عنی هستی که بخوام حرفامو ازتو کپی کنم خیلی خودتو دیدیا😁😁کلمه لکنت نه کلمه لکنت خیلی وقته بلد بودم ولی تو رو دیدم یاد اون کلمه افتادم اخه میدونی من هر کلمه رو فراموش کنم تا با آدمش رو به رو شم یاد اون میوفتم مثل همو کلمه خر من یادم رفته بود فقط شما رو دیدم یاد اون کلمه افتادم یا نمونه بارزش کلمه عن همه خصوصیات بارز شماس ک آدم تا بات دهن به دهن میشه یاد اون کلمات میفته 😛 یه روان پزشکم برو حتما آدمای روانی مثل تورو خوب میکنه

انجام حس ششم و آینده بینی من انجام میدم صد درصد واقعی و دقیق کارت تا رو ت میندازم رد خور نداره ولی فقط به شرط نصب برنامه میلی با کد دعو تم اگه کسی نداشته باشه نصب کنه با کدم بعد اگه خواست حذفش کنه فقط ثبت نام با کد من باشه.هرکی خواست انجام بده درخواست بده بیاد اونجا راهنماییش کنم بعدش اسم و نیتشو بگه من براش انجام بدم. من کارمه خیالتون راحت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB