2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن بابا دیوونه است میاد تاپیک مردم بعد عصبانی شد نینی کوچولو فشاری شد ، گریه اش گرفت عیبی نداره ...

جوووون تو کی اینقد بزرگ شدی فک کنم فوشم بلد نیستی بنظرم تایپک بزن نی نی سایتیا بهت فوش یاد بدن🤣🤣🤣🤣

جوووون تو کی اینقد بزرگ شدی فک کنم فوشم بلد نیستی بنظرم تایپک بزن نی نی سایتیا بهت فوش یاد بدن🤣🤣🤣 ...

شخصیت من طوریه که مثل بقیه نیستم فحش بدم ‌

نه تو خوبی که بلد نیستی حرف بزنی فقط داری فحش میدی کسایی که فحش میدن همینن😂😂

والا تا الان هرچی گفتم از همون بهم گفتی نینی کوچولو 

جوووون تو کی اینقد بزرگ شدی فک کنم فوشم بلد نیستی بنظرم تایپک بزن نی نی سایتیا بهت فوش یاد بدن🤣🤣🤣 ...

مرغ مینایی مگه که همه چیو تکرار میکنی؟

البته نه تو همون سطل زباله باشی خوبه برات 

شخصیت من طوریه که مثل بقیه نیستم فحش بدم ‌نه تو خوبی که بلد نیستی حرف بزنی فقط داری فحش میدی کسایی ک ...

ن اخه حرف زدنم احتمالا بلد نبودی همین نی نی کوچولو هم نی نی سایت یادت داده اخیییی بمیرم الان رو درو بودیم لکنت زبون میگرفتی ابرو شرفت میرفت تو چت برام شاخ شده اوخیییی🤣🤣در ضمن یه کلاس لکنت زبونم برو 😂

ن اخه حرف زدنم احتمالا بلد نبودی همین نی نی کوچولو هم نی نی سایت یادت داده اخیییی بمیرم الان رو درو ...

نه تو خوبی که ۴ ساعت طول میکشه جواب ادمو بدی حرف زدن بلد نیستی برو بچه مدرسه ای 🤣🤣🤣 

مرغ مینایی دیگه هرچی میگیم تکرار میکنی هه

حرف هامو میخونی همونو تایپ میکنی این افتخارته

نه تو کلاس جواب دادن برو که ۶ ساعت فکر نکنی بعد جواب بدی

یه دکتر برو از بس فشار  خوردی و روحیه لطیفت مثل بچه ها هاست دیگه تا گفتم اشتباهه فشار خوردی نتونستی تحمل کنی گفتی خر🤣🤣🤣🤣🤣🤣

قشنگ منو یاد بچه های ۲ ساله میندازی که تازه یه فحش یاد گرفته و وقتی حرصش میدی به کار میبره حالا تو فحش بلدی چه افتخاری داری؟ چه گلی به سرت زدی؟ یه چهار تا گاو و خر و مسخره و عن یاد گرفتی دیگه افتخاراتت چیه کوچولو؟

به نظرم خودت به جای اینکه تاپیک حس ششمی بزنی برو همون فالگیر سرکوچتون 🤣🤣🤣🤣🤣

حتما قبلشم یه دکتر برو

ن اخه حرف زدنم احتمالا بلد نبودی همین نی نی کوچولو هم نی نی سایت یادت داده اخیییی بمیرم الان رو درو ...

تو شاخ شدی که مثل روانیا اومده تو تاپیک مردم حرصشو خالی میکنه اخی با مامانت دعوا شده؟؟ فکر کنم کلمه لکنت رو تازه یاد گرفتی چون همش داری ازش استفاده میکنی🤣🤣🤣 

تو هرچی گفتی تا الان کپی از من بوده بعد میگی من شاخ شدم؟ نه تو خوبی که یه مسخره خر بلدی بگی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فشاری شدی فشاری🤣🤣🤣🤣