2777
2789
عنوان

کلاهبرداری دیجی کالا

135 بازدید | 11 پست

سلام.

من ۲ آذر با وام دیجی پی از دیجی کالا ۶۰۸۰۰۰۰۰ تومن طلای فیزیکی (طلای خام گرمی ۱۱۱۱۰۰۰۰ تومن بود)خریدم.

۷ آذر روزی بود که قرار بود طلا به دستم برسه.قبل از اینکه مامور ارسال بیاد از دیجی کالا به من پیام دادن که چون بستت با ارزشه، قبل از دادن کد تحویل به مامور ارسال اول محتویات بسته رو ببین و در صورتیکه کامل به دستت رسیده کد رو به مامور اعلام کن.و اینکه دادن کد تحویل الزامیه و به معنی دریافت کامل و صحیح مرسوله توسط شماست.(یعنی اگه بدون دیدن محتویات بسته کد تحویل رو به پیک میدادم و بعد متوجه میشدم چیزی کمه حق هیچ گونه اعتراضی نداشتم)

من از مامور خواستم طبق پیام دیجی کالا اول بسته رو ببینم ولی مامور ارسال شهر ما (ساری)، با لحن بدی به من گفت یا کد رو میگی و بسته رو تحویل میگیری یا لغو میزنم.منم به خیال اینکه پشتیبانی باهاش برخورد میکنه گفتم به پشتیبانی اعتراض میکنم.ایشون با یکی تماس گرفت و بعد از اینکه خیالش راحت شد گازو گرفت و رفت و وضعیت بسته من رو جوری زد که انگار به من زنگ زده و من جوابش رو بی پاسخ گذاشتم.

سه روز تمام کارم شد تماس با پشتیبانی، که مامور این برخورد رو کرده و بسته رو به من تحویل نداده و بسته رو به دست من برسونید. بسته تو انبار توزیع ساری بود.همشون گفتن کار مامور اشتباه بوده و ما عذرخواهی میکنیم، ولی دریغ از یک پیگیری که مشکل من حل بشه.

امروز ۱۰ آذر در حالیکه طلای خام گرمی ۱۲۲۰۰۰۰۰ تومن شده، بدون اینکه با من هماهنگ بشه سفارش من رو لغو کردن و پول رو به حساب من برگردوندن. 

من الان نمیتونم با اون پول همون وزن طلاها رو بخرم و هم باعث زیان مالی به من شدن و هم چند روز از نظر فکری اذیت شدم.

دیجی کالا به تعهدات خودش عمل نمیکنه.از مشتری زبونی حمایت میکنه.اینا دیدن قیمت طلا بالا رفت سفارش رو کنسل کردن تا طلا رو با قیمت بالاتری بفروشن.

خواهشا از دیجی کالا خرید نکنید.به خصوص طلا، چون امکان دیدن بسته رو ندارین و ریسک خیلی بالایی داره و دیجی کالا با پیامی که به شما میده با شما اتمام حجت میکنه، و اگه بخواین طبق پیام دیجی کالا عمل کنید از شما هیچ حمایتی نمیکنه.

زمانی هم که ببینه قیمت رفته بالا به بهانه های مختلف سفارش رو لغو میکنه تا گرونتر بفروشه.

من تصمیم گرفتم این مورد رو تو اینستاگرام هم بذارم.ممنون میشم اگه نظراتی دارین یا تجربه های مشابه بهم بگین.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به ایناشو نمیدونم ولی این ۲۰۶ رو گذاشته بود یه ملیون واقعا افتضاح بود کارش

خیلی راحت با روح و روان مردم بازی میکنن.همش فیکه

ادم عاقل ۶۰ میلیون پول طلا نمیده به دیجی کالا

میتونستی بری حضوری خرید کنی 

مامور هم واقعا کارش بد بوده 

باید بجای دریافت حضوری، دریافت مستقیم از انبار رو انتخاب میکردی و اونجا از کارکنان خودشون تحویل میگرفتی

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

والا من فکز میکردم مال اینا بسته رو حتما به صاحبش تحویل بده

تحویل می ده ولی خب این مامور ترسیده واسش دردسر درست بشه لغو کرده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
ادم عاقل ۶۰ میلیون پول طلا نمیده به دیجی کالامیتونستی بری حضوری خرید کنی مامور هم واقعا کارش بد بوده ...

نه عزیز.۶۰ میلیون از دیجی پی وام گرفتم .با وام دیجی پی میشه فقط خرید اینترنتی کرد.

نه عزیز.۶۰ میلیون از دیجی پی وام گرفتم .با وام دیجی پی میشه فقط خرید اینترنتی کرد.

اشکال نداره قسمتت نبوده دیگه غصه شو نخور برات تجربه شد

دیجی کالا برا یکسری اقلام واقعا خوبه

ولی خب طلا و این چیزا نمیشه اعتماد کرد

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اشکال نداره قسمتت نبوده دیگه غصه شو نخور برات تجربه شددیجی کالا برا یکسری اقلام واقعا خوبهولی خب طلا ...

آره، منم به همین فکر کردم.شاید مصلحتی بوده، شاید اون طلاها عیار پایین بودن و من بیشتر ضرر میکردم...