2777
2789
عنوان

یه نفر رو هرگز نمی بخشمم

135 بازدید | 13 پست

اینجا یه بار با من یکی حرف زدم و توی یه موردی کمکش کردم . نه ازش پول گرفتم نه ازش شماره گرفتم 

یه نفر اومد شروع کرد به توهین و تهمت به من . در حالی که صحبتی که من میکردم اصلا به اون مربوط نبود 

خیلی تهمت بدی زد 

هیچ وقت نمی‌بخشمش که توی جای عمومی یعنی اینجا اینطوری بهم حرف زد 

احیانا اگر این پیام رو میبینه 

بدونه من هیچ وقت نبخشیدمش و سپردمش به خدا بابت تهمتش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا خو مجازیه من نصف ادما دنیای واقعیو سپردم ب خدا هیچیشون نشد

آره مجازیه 

اما اومد زیر تک تک پست های من پیام گذاشت و تهمت دروغ زد 

خیلی سنگین بود برام 

وای چرا بعضیا انقدر احمقن، من سال پیش تو یه تاپیک نظر دادم الان چند روزه یه خانمه پیله کرده که تو بی ...

آخ حق گفتی 

اون طرف هم همین بود دقیقا 

بعد موضوع اینه من باهاش بحث کردم و نشون دادم در مورد اون موضوع اطلاعات کافی دارم 

اما اون خانم مدام توهین میکرد و تهمت میزد 

آخ حق گفتی اون طرف هم همین بود دقیقا بعد موضوع اینه من باهاش بحث کردم و نشون دادم در مورد اون موضوع ...

من فک کنم اینا تو زندگی شخصیشون مشکل دارن میان اینجا سر ما بیچاره ها خالی می کنن اصلا تاپیک یکی دیگه مال 1403

اینجا خو مجازیه من نصف ادما دنیای واقعیو سپردم ب خدا هیچیشون نشد

نترس

بلاخره یه روزی تاوان کارشون رو میدن مطمئن باش

به قول یه شاعری

به هر چیزی

که آسیبی 

کنی آن چیز

جان گیرد 

چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی....!

بیچاره دلم....!🖤

نترسبلاخره یه روزی تاوان کارشون رو میدن مطمئن باشبه قول یه شاعریبه هر چیزیکه آسیبی کنی آن چیزجان گیر ...

وای عالی بود 

دلم اروم شد 

امضاتم خیلی قشنگه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.