2777
2789
عنوان

خواستم نازمو بخره ولی نخریده تاز اون

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 77 پست
اها بس شوهرت باید درمان بشهشوهرم هی با بقیه خانمها فامیل و همکارش زیاد صمیمی میگره حتا براش هدیه گر ...

ای بابا چرامردا اینقدر خیانت کار شدن؟ برامنم چن سال پیش به دوس دختر مجردیش گفته بوده بیا بگیرمت و بدون تو نمیتونم و... بااینکه بعدا به گهع خوردن افتاد و بخشیدمش یادم نمیره مخصوصا که روز زن این کارو کرد و من همیشه ی ماه قبل روز زن اعصابم بیشتر بهم میریزه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶ نه چه چله ای؟ من چیزی بلد نیستم

چله ی مناسبت حالت باشه 

مثلا چله مزمل و طلاق برای محبته 

ولی تو باید چله ی بگیر شوهرت ترک اعتیاد کنه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چله ی مناسبت حالت باشه مثلا چله مزمل و طلاق برای محبته ولی تو باید چله ی بگیر شوهرت ترک اعتیاد کنه

حتما چله میگیرم عزیزم فقط موقع پریودی چی؟ میشه خوند یانه؟ براترک اعتیادم چله هس؟

بچه داری الان میخوای چکار کنی

اره ی پسر۶ ساله هیچی کاری از دستم برنمیاد خودم نمیتونم پیش قدم بشم چون اخلاقش میدونم دیگه همه کاری سرم درمیاره اگه هم چیزی گفتم میگه منکه نیومدم خودت اومدی پس نباید چیزی بگی

حتما چله میگیرم عزیزم فقط موقع پریودی چی؟ میشه خوند یانه؟ براترک اعتیادم چله هس؟

اره میتونی بخونی فقد ایه سجد دار واجب رو نمیشه خوند  ولی میتونی نیت کنی در موقع پریودی یکی بجات این ایه رو بخونه 

بزار سرچی کنم ببینم چی هست برای اعتیاد

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

اره میتونی بخونی فقد ایه سجد دار واجب رو نمیشه خوند ولی میتونی نیت کنی در موقع پریودی یکی بجات این ...

باشه ممنون عزیزم 

حتما انجامش میدم پس