2777
2789
عنوان

مادر شوهر لطفا بیاید

295 بازدید | 19 پست

از اونجایی که تاپیک پر بازدیدها گفتم بهتر سوالم جواب میخوره ..حالت عادی که هیچچچچ

برای التهاب شدید رحم چی بخورم ..دوروزه دیگ پریودیمه ده روز دیگه نوبت کلپو دارم

ممنون میشم چیزی هست بگیر انجام بدم تو این ده روز

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرص از دست مادرشوهر خودش دارویی قوی هست

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

پاپ اسمیر انجام دادی؟ پزشک بهت دارو نداده؟

انجام دادم عزیزم

دکترم نبود 

ماما بهم نوبت کلپو داد

البته خود دکتر انجام میده

کلا تمام نوبت هارو لغو کرده 

دکتر معروفیه

الان میشه خودم چیزی بخورم

انجام دادم عزیزمدکترم نبود ماما بهم نوبت کلپو دادالبته خود دکتر انجام میدهکلا تمام نوبت هارو لغو کرد ...

آخه نمیشه بدون تشخیص و تجویز پزشک دارو بخوری. 

ما حتی نمیدونیم علت التهاب ، عامل باکتری هستش یا ویروس یا ...

آخه نمیشه بدون تشخیص و تجویز پزشک دارو بخوری. ما حتی نمیدونیم علت التهاب ، عامل باکتری هستش یا ویروس ...

توی پاپ زده عامل التهاب HPV...پارسال نوع ۵۳داشتم شدید رعایت کردم واکسن و ..

تنها رابطم با نامزدم هست و برعکس..امسال مجدد تست دادم زده ۳۳

خیلی گیج شدم فقط شیتاک معرفی کرد که خریدم 

توی پاپ زده عامل التهاب HPV...پارسال نوع ۵۳داشتم شدید رعایت کردم واکسن و ..تنها رابطم با نامزدم هست ...

اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم.

حتما بعد از پریود برای کارهای درمانت مراجعه کن.

فقط برای کلپو ، قبل و بعدش باید یک سری چیزها رو رعایت کنی ، به این دقت کن. 

اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم.حتما بعد از پریود برای کارهای درمانت مراجعه کن.فقط برای کلپو ، قبل ...

چه چیزهایی عزیزم چیزی می‌دونی بهم میگی لطفا ...دوروز بعد تموم شدن پریودی نوبتم هست

توی پاپ زده عامل التهاب HPV...پارسال نوع ۵۳داشتم شدید رعایت کردم واکسن و ..تنها رابطم با نامزدم هست ...

سعی کن سیستم ایمنی بدنت رو هم تقویت کنی :

🌸 خواب کافی داشته باش ، 

🌸 حواست به تغذیه ت باشه و توجه کن کمبود ویتامین نداشته باشی ، مخصوصا ویتامین C و D ، 

🌸 روش های کنترل استرس رو یاد بگیر و سعی کن روحیه خوبی داشته باشی ،

🌸 تو مصرف قند و چربی ، بخصوص مصرف قند ، حد تعادل رو نگه دار و زیاده روی نکن.