کسی که تو شهری بزرگ شده امکانات زیاد بوده بره شهری که امکانات نیست سخته. ولی من طبیعیت و دوست دارم م ...
امکانات تو روستا و محل طبیعتا ب اندازه ی شهر نیست. ولی مثلا رشت امکاناتش خوبه طبیعتا شهر های شمال وجنوب نسبت ب کلان شهری مثله تهران امکانات کمتری داره ولی اینطور نیست طرف اگ از تهران بیاد تو ی شهر شمال زندگی سخت باشه چون هست همه چیز. کلا بستگی ب فرد و محل کارش وضعیت دانشگاه اگ دانشجوعه ب همه چیز بستگی داره. من خودم گیلانی نیستم ولی رشت رفته بودم جاهایی ک من رفتم امکانات خوبی داشت. ولی مازندران شهرایی ک میدونم امکاناتشون خوبه دارن همه چی ولی استاتر راجب گیلان گف ک خیلی اطلاع ندارم
ما زمانی که بریم دانشجو میشم و ما ترکیم ترک تبریز اونجا اذیت نمیشیم ؟
دانشگاهت گیلانه یعنی؟ اب و هوا ممکنه اذیتتون کنه چون ی مدت اونجا زندگی کردید هر ادمی ی جا مسافرت بره ممکنه از لحاظ تغییر اب و هوایی اذیت شه البته شما فک کنم تبریز نیستین تهرانید دیگه هوای شمال هم خیلی بهتره از تهران. از لحاظ امکانات واقعا از گیلان خبر ندارم مازندران رو میدونم ی سری شهرا ک امکاناتشون عالیه از فروشگاه بگیر تا بیمارستان و همه چیز ولی از گیلان اطلاعی ندارم واقعا. صدر درصد طبیعتا بکر و هوای خوبی داره هر چند ک الان اکثر استان ها هواشون الوده س ولی امکانات رو بهتره از کسایی ک زندگی کردن اونجا بپرسید