2777
2789
عنوان

شما جای من باشید از تهران میرید به گیلان برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 60 پست
خب طبیعت فقط برای سفر خوبهمن خودم رشت زندگی میکنمواقعا استان بدون امکاناتیه استاتر میگه برم لاهیجان ...

تبریزی باشی اونجا اذیت نمیشی؟ 

ترک باشی یعنی 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که تو شهری بزرگ شده امکانات زیاد بوده بره شهری که امکانات نیست سخته. ولی من طبیعیت و دوست دارم م ...

امکانات تو روستا و محل طبیعتا ب اندازه ی شهر نیست. ولی مثلا رشت  امکاناتش خوبه طبیعتا شهر های شمال وجنوب نسبت ب کلان شهری مثله تهران امکانات کمتری داره ولی اینطور نیست طرف اگ از تهران بیاد تو ی شهر شمال زندگی سخت باشه چون هست همه چیز. کلا بستگی ب فرد و محل کارش وضعیت دانشگاه اگ دانشجوعه ب همه چیز بستگی داره. من خودم گیلانی نیستم ولی رشت رفته بودم جاهایی ک من رفتم امکانات خوبی داشت. ولی مازندران شهرایی ک میدونم امکاناتشون خوبه دارن همه چی ولی استاتر راجب گیلان گف ک خیلی اطلاع ندارم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ترک که اذیت نمیشیولی از شهر خشک و سرد بیای گرم و شرجی قطعا ادیت میشیداینجا مثل تبریز نیسترطوبت داره ...

از تهران میام 

ولی ترک تبریزم

ما زمانی که بریم دانشجو میشم و ما ترکیم ترک تبریز اونجا اذیت نمیشیم ؟

دانشگاهت گیلانه یعنی؟ اب و هوا ممکنه اذیتتون کنه چون ی مدت اونجا زندگی کردید هر ادمی ی جا مسافرت بره ممکنه از لحاظ تغییر اب و هوایی اذیت شه البته شما فک کنم تبریز نیستین تهرانید دیگه هوای شمال هم خیلی بهتره از تهران. از لحاظ امکانات واقعا از گیلان خبر ندارم مازندران رو میدونم ی سری شهرا ک امکاناتشون عالیه از فروشگاه بگیر تا بیمارستان و همه چیز ولی از گیلان اطلاعی ندارم واقعا. صدر درصد طبیعتا بکر و هوای خوبی داره هر چند ک الان اکثر استان ها هواشون الوده س ولی امکانات رو بهتره از کسایی ک زندگی کردن اونجا بپرسید

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دانشگاهت گیلانه یعنی؟ اب و هوا ممکنه اذیتتون کنه چون ی مدت اونجا زندگی کردید هر ادمی ی جا مسافرت بره ...

ممنونم عزیزم