2777
2789
عنوان

شما جای من باشید از تهران میرید به گیلان برای زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 60 پست
مجردم با مامان بابام زندگی میکنم بازنشسته میشه بابام حقوق ثابتوضع مالیمم تغییری نمیکنه

من بودم می رفتم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گیلان برای زندگی خوب نیست فقط برای سفرکار نیستمخارج بالاسحقوقا پایینهامکانات کمه

کسی که تو شهری بزرگ شده امکانات زیاد بوده بره شهری که امکانات نیست سخته. ولی من طبیعیت و دوست دارم من آرزومه برم

ولمون کن 

لاهیجان

ببین من خودم مازندرانی ام. تهران رو هم دوست دارم ولی با اون حجم از الودگی که اخیرا پیش اومده ک حتی ببین وضع ب کجا کشیده ک شمالی ک هواش تمیزه تمیز بود الوده شد هر چند از تهران شاخصش کمتره ولی ب هر حال... بستگی ب شما داره ی تجربه جدیده شهرهای شمالی هم قشنگن امکاناتش هم خوبه طبیعتا نسب ب کلان شهر کمتره ولی هست. باید ببینی شاعلی یا دانشجویی تو ی شهر دیگ و .. ما ک نمیدونیم خوشگلم خودت بهتر میدونی. ولی کلا بخوام بگم بله خوبه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

کسی که تو شهری بزرگ شده امکانات زیاد بوده بره شهری که امکانات نیست سخته. ولی من طبیعیت و دوست دارم م ...

خب طبیعت فقط برای سفر خوبه

من خودم رشت زندگی میکنم

واقعا استان بدون امکاناتیه 

استاتر میگه برم لاهیجان ولی خبرنداره برای ی دکتر ساده باید پاشی یا بیای رشت یا بری تهران

ی بیمارستان درست حسابی نداره

کارخونه و شرکت خوب اصلا نیست

حقوقا پایینه

کار کمه

خرج و مخارج بشدت بالا

آب و هوای بشدت شرجی 

ما قبلا قزوین زندگی می‌کردیمبخاطر کار شوهرم  واقعا از نطر حقوق امکانات پزشکی و چیزای دیگه قابل مقایسه نیست بااین جا.

شمال برای سفر و گردش خوبه

ببین من خودم مازندرانی ام. تهران رو هم دوست دارم ولی با اون حجم از الودگی که اخیرا پیش اومده ک حتی ب ...

ما زمانی که بریم دانشجو میشم 

و ما ترکیم ترک تبریز اونجا اذیت نمیشیم ؟

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔