2777
2789

شرایط زندگیم و خانواده ام به شدت آشفته از هموم اولش همیطوری بود الان دیگه بدتررر

نه آسایش داریم نه آرامش

به این زودی هم مشکلات من حل نمیشه اصلا شاید ۳۰ یال دیگه😄شایدم نه

بعد با خودم میگم مثل این میمونه آدم خونه تکونی داشته باشه همه جای خونه بهم ریخته و.. اینا بعد همه فامیل دعوت کنه خب بدون شک کسی اینکارو نمیکنه منم با این اوضاع زندگیم بهترین تصمیمی که میتونم داشته باشم همینه 

از خیانت و معتاد بودن بابام بگیر خونه و زندگی درست درمونی نداریم و... نه خوشگلم نه حتی فامیلی دارم نه حتی دوست.... و کلی چیزای دیگههه

راستش خودمم علاقه ای ندارم دیگه به ازدواج تنهایی رو ترجیح میدم هر چند سخته ولی عیب نداره ما که جوونی نکردیم اینم روش

حالا نمیخواد تصمیم بگیریزندگیت رو بکن بسپر به خدا هر چی پیش اومداصلا از رحمت خدا ناامید نشو

دیگه تصمیم گرفتم عوضشم نمیکنم😄🙂

مجبوریم به صبوری تا ببینیم چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینهولی باید سعی هم کرد برای پیشرفت سعی کن این ازدواج نکردنت یه انتخاب باشه، وگرنه شرایط بد شه ...

نه از اون لحاظ خانواده با مشکلی نداره با ازدواج نکردنم🙂

هنوز بچه ای به جای غر غر درس بخون به جایی برسی ، اصلا هنوز سن جوونیت شروع نشده

😄😄منی که کلی گریه کردم دیشب بخاطر اینکه دیگه حس میکنم جوونیم رفته هنوزم دانشگاهم نرفتم🙂چند روز دیگه هم ۲۳ سالم میشه

نه از اون لحاظ خانواده با مشکلی نداره با ازدواج نکردنم🙂

آخه حالا فکر کردی خواستگار خوب برات میاد ؟ یا کارگر میاد یا سوپری دار تازه اگه خوش شانس باشی معتاد نباشه 

چون پسرای پولدار سطح بالا اصلا ازدواج نمیکنند

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم💋🐥

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین موفق باشید 💜💛

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین ♥️💗🫂🌹🍂💜💛🧡🤎💋💙💚🌺🥰😘😍💓🌸🤍❤️🥺🥲😅

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻💓🌸 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺🤲🏻 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻🤍خدا هر مشکلی دارین حل شه و خیلی زود بهش برسی انشالله که خیلی زود حال تون بهبود پیدا کنه الهی آمین💙 

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .چه داند قدرما! آنکه نباشد در حد ما.

آخه حالا فکر کردی خواستگار خوب برات میاد ؟ یا کارگر میاد یا سوپری دار تازه اگه خوش شانس باشی معتاد ن ...

اتفاقاا خواستگارای خوبی داشتم  دو سه تا معلم و ...

من گفتم بابام اعتیاد داره نگفتم بدبخت پیچاره ایم که😄

این سن اصلا وقت فکر کردن به ازدواج نیست

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

اتفاقاا خواستگارای خوبی داشتم دو سه تا معلم و ...من گفتم بابام اعتیاد داره نگفتم بدبخت پیچاره ایم ک ...

منم همین میگم من تا ۲۶ سالگی خواستگار خوب نیومد وضع مالی خوبی داشتیم خودمم قیافه خوب بود بشین درس بخون یه شغلی پیدا کن بزار یه آدم خوب بیاد سراغت 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی براتون دعا می‌کنم💋🐥گلم من از خدا میخوام خودش یه خوش ...

😍😍😍🫠🫠🫠🫂🫂🫂🫂ممنونم ازت بابت دعای قشنگت و حرف هاتتت مرسی ازت🙃🙃🙃

انشاالله تو هم به آرزوهای قشنگت برسیی❤️🌱🌹🌹🌹