2777
2789

من با فرچه می‌شورم ولی نمیشه نمیره زیر آبهای داخلی با چی بشورم قشنگ تمیز بشه 

مایع جرم گیر تست بگیر طرفش سبز رنگه .عالیه .من خودم مدتها درگیرش بودم .یع بار اونو امتحان کردم عالی بود .جرم های قدیمی رو هم می‌بره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایع جرم گیر تست بگیر طرفش سبز رنگه .عالیه .من خودم مدتها درگیرش بودم .یع بار اونو امتحان کردم عالی ...

ممنون اسمش دسته ؟موندم چطوری بریزم اونجا دستم نمیره سر اسپری ها هم بر عکس میشه اسپری نمیکنه

فرچه و وایتکس تند‌تند شستیم همیشه تمیزه

منم مدام می‌شورم با وایتکس و جوهر نمک اون قسمت دست نمیره دستم بره اسپری ک می‌بری بر عکس میشه مایع اسپری نمیشه بکنی نمی‌دونم متوجه میشید یا نه

چطوری می‌پاشید سرش مخصوصه آخه من حالت اسپری هست وقتی میبرم پایین بپااشم بر عکس میشه موادش و اسپری نم ...

نمیپاشم سرش سوراخ ش ریزه

بعضی از شوینده هام سرشون کجه اونام خوبن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP