🔴📌بلند شو بابا! دنیا منتظر خفن بازیت مونده!
سلام رفیقِ در حال تقلا، دوستِ کنکوریِ گرفتار توی پتو!
گوش کن ببین چی میگم. این روزا که داری خودتو میکُشی برای چندتا تست و چندتا صفحه بیشتر، احتمالاً حس میکنی داری تو یه تونل تاریک و بیپایان راه میری، درسته؟ حق داری! یه کم هم خسته کنندهست. ولی بیا یه تعریفی از این وضعیت داشته باشیم:
تو الان در حال تمرین “مبارزه با اژدهای تنبلی” هستی!
قبولی پزشکی یا هر هدف بزرگی که داری، عین یه اژدهای گندهست که کلی گنج (موفقیت) داره. حالا تو باید بری سراغش. فکر کردی اژدها با یه سلام و علیک پرت میشه کنار؟ نه قربون اون سرت!
این ترفندای قهرمانای واقعی کنکوره:
- درس رو مثل بدهی ببین: آقا، این کتابی که باز نکردی، مثل همون پولی میمونه که از یه رفیق قرض گرفتی. تا پسش ندی، خواب و خوراک نداره! هر صفحه که میخونی، انگار یه قسط از اون بدهی سنگین رو پرداخت میکنی. حس رضایتش خیلی خوبه
- تفریح رو مثل “پاداش” کن، نه “روتین”: هر روز فیلم دیدن و چرخیدن تو اینستاگرام، اسمش “زندگی” نیست، اسمش “تلهس” که زمانتو میدزده. به خودت بگو: “اگه امروز این فصل سخت رو تموم کنم، شب نیم ساعت میرم اون بازی خفن رو بازی میکنم.” ببین چقدر انگیزهات عوض میشه! یه کار خفن کردی، پاداش بگیر!
- اگه کم آوردی، “کم بخور”: آره، درست شنیدی! کم بخور! منظورم غذا نیست، منظورم “استرس” و “مقایسه” است. اگه دیدی فلان رفیقت داره با سرعت جت میره، به جای اینکه خودتو سرزنش کنی، بگو: “ایول، دمش گرم. منم با سرعت خودم میرم.” مسیر هر کس فرق داره. یکی اول راه استارت میزنه، یکی آخر خط سرعت میگیره. مهم اینه که بیخیال زمین نمونی!
- یادت باشه، تو داری برای آیندهات “سرمایهگذاری” میکنی: الان اگه تفریحتو ول کنی، فردا پول یه تفریح حسابی رو داری. اگه الان درس بخونی، فردا یه ماشین خوب، یه زندگی راحت و یه اسم پر از احترام داری. ارزشش رو داره که یه مدت سختی بکشی، نه؟
- جمعبندی نهایی:
عزیزم، تو قویتر از اونی هستی که فکر میکنی. یه کم از این استرس رو بریز دور، یه کم بخند، یه لیوان آب خنک بخور و برگرد سر درس.
برو که این کنکور رو بترکونی! دنیا منتظر یه دکتر خفن (که طنزشم خوبه) نشسته!