2777
2789

ببین رفیق، الان که داری اینو می‌خونی، احتمالاً یه ذره خسته‌ای، شاید هم ذهنت پر از فرمول و اسم گیاه و این حرفاست. بیخیال همه چی، یه دقیقه نفس عمیق بکش.

کنکور پزشکی؟ آره، سخته. کی گفته آسونه؟ ولی رفیق، یه چیزی رو یادت باشه: اونایی که سال‌های بعد با لباس سفید می‌بینیشون، از همین نقطه شروع کردن. اونا هم یه روزی مثل تو، از سنگینی این همه مطلب کلافه بودن.

این بازی فقط هوش نیست، “سنگ‌دلی” هم می‌خواد!

منظورم سنگدلی الکی نیستا؛ منظورم اینه که:

• بزن تو کارِ پیوستگی، نه شوک! یه روز ۲۰ ساعت درس بخونی و سه روز بعد از خستگی هیچی، این به درد نمی‌خوره. کار اون رفیقایی رو بکن که هر روز یه تیکه از پازل رو می‌چینن. یه کم دیروز، یه کم امروز، یه کم فردا. این‌جوری مغزت عادت می‌کنه و دیگه این حجم از اطلاعات برات غول نمی‌شه.
  • اشتباه کردی؟ برو تو دلش! ببینم تست غلط زدی؟ نزن زیر گریه! بگو: “آفرین به این سوال! منو فهموندی کجا ضعیفم.” بهترین اساتید هم اشتباه می‌کنن. تفاوت ما اینجاست که اونا از اشتباهاتشون درس می‌گیرن و تو اگه درس نگیری، همونجا گیر می‌کنی.
  • موبایلتو بذار یه کم دورتر: قبول دارم سخته، ولی اون نوتیفیکیشن‌های مسخره، اون استوری‌های بی‌ربط، دارن جوجه‌کباب‌های ذهنت رو می‌خورن. یه قرارداد سفت و سخت با خودت ببند: “فعلاً تمرکزم مهمه، بقیش بعداً.”
    1. پزشکی برای توعه، نه برعکس! داری برای یه شغلی تلاش می‌کنی که قراره با جون آدم‌ها سروکار داشته باشی. این درس خوندن الان، داره مهارتِ مسئولیت‌پذیری رو تو وجودت تقویت می‌کنه. پس هر چقدر الان با دقت بیشتری یه کتاب رو می‌خونی، نشون می‌ده که اون روز چقدر می‌تونی حواست به بیمار باشه.
  • 📌یه روزی می‌رسه که…
    یه روزی می‌رسه که داری با اون همه خستگی، اسم خودت رو تو لیست سبز می‌بینی. اون لحظه، این سختی‌ها مثل یه فیلم کمدی قدیمی برات می‌مونه که می‌گی: “ای بابا، چقدر الکی غصه خوردم!”
    سرتو بگیر بالا. تو مسیر درستی هستی. فقط تا خط پایان باید بدوی. دمت گرم که این‌قدر سختی می‌کشی. برو که پزشکی منتظرتونه!

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

🔴📌بلند شو بابا! دنیا منتظر خفن بازیت مونده!

سلام رفیقِ در حال تقلا، دوستِ کنکوریِ گرفتار توی پتو!

گوش کن ببین چی میگم. این روزا که داری خودتو می‌کُشی برای چندتا تست و چندتا صفحه بیشتر، احتمالاً حس می‌کنی داری تو یه تونل تاریک و بی‌پایان راه میری، درسته؟ حق داری! یه کم هم خسته کننده‌ست. ولی بیا یه تعریفی از این وضعیت داشته باشیم:

تو الان در حال تمرین “مبارزه با اژدهای تنبلی” هستی!

قبولی پزشکی یا هر هدف بزرگی که داری، عین یه اژدهای گنده‌ست که کلی گنج (موفقیت) داره. حالا تو باید بری سراغش. فکر کردی اژدها با یه سلام و علیک پرت می‌شه کنار؟ نه قربون اون سرت!

این ترفندای قهرمانای واقعی کنکوره:

1. درس رو مثل بدهی ببین: آقا، این کتابی که باز نکردی، مثل همون پولی می‌مونه که از یه رفیق قرض گرفتی. تا پسش ندی، خواب و خوراک نداره! هر صفحه که می‌خونی، انگار یه قسط از اون بدهی سنگین رو پرداخت می‌کنی. حس رضایتش خیلی خوبه
  2. تفریح رو مثل “پاداش” کن، نه “روتین”: هر روز فیلم دیدن و چرخیدن تو اینستاگرام، اسمش “زندگی” نیست، اسمش “تله‌س” که زمانتو می‌دزده. به خودت بگو: “اگه امروز این فصل سخت رو تموم کنم، شب نیم ساعت می‌رم اون بازی خفن رو بازی می‌کنم.” ببین چقدر انگیزه‌ات عوض می‌شه! یه کار خفن کردی، پاداش بگیر!
  3. اگه کم آوردی، “کم بخور”: آره، درست شنیدی! کم بخور! منظورم غذا نیست، منظورم “استرس” و “مقایسه” است. اگه دیدی فلان رفیقت داره با سرعت جت می‌ره، به جای اینکه خودتو سرزنش کنی، بگو: “ایول، دمش گرم. منم با سرعت خودم میرم.” مسیر هر کس فرق داره. یکی اول راه استارت می‌زنه، یکی آخر خط سرعت می‌گیره. مهم اینه که بی‌خیال زمین نمونی!
  4. یادت باشه، تو داری برای آینده‌ات “سرمایه‌گذاری” می‌کنی: الان اگه تفریحتو ول کنی، فردا پول یه تفریح حسابی رو داری. اگه الان درس بخونی، فردا یه ماشین خوب، یه زندگی راحت و یه اسم پر از احترام داری. ارزشش رو داره که یه مدت سختی بکشی، نه؟
  5. جمع‌بندی نهایی:
    عزیزم، تو قوی‌تر از اونی هستی که فکر می‌کنی. یه کم از این استرس رو بریز دور، یه کم بخند، یه لیوان آب خنک بخور و برگرد سر درس.
    برو که این کنکور رو بترکونی! دنیا منتظر یه دکتر خفن (که طنزشم خوبه) نشسته!

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4