2777
2789
عنوان

خدارو شکر مثل تایلند و سریلانکا گرفتار سیل نیستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست
اره باز جای شکرش باقیه ک تو خشکسالی گیر کردیم و آب پیدا نمیکنیم سیل خیلی سخته واقعا

🤣🤣🤣

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بارونی که مداومت داشته باشه و اروم ببره هم سفره های اب زیر زمینی پر میکنه هم خسارت نمیزنه هم سیل نمیشه، هم جون تازه میده ب درختا و گیاها

واقعا بارون سیل اسا خوب نیس ولی تا حکمت خدا چی باشه

ان شاءالله درهای رحمتشو باز کنه و نعمتشو رو کشورمون فرود بیاره

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

همیشه همه جا انسان عقده ای که از دعا و تقاضای خیر بقیه میسوزنن

و همش خودشان کوچه علی چپ میزنن

و همه چیز به لهو و لعب و شوخی و ...

میگیرن زیادن 

قفل کن

که شخصیت و تفکر زیر صفر دارن.

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نظرتون درباره کثافتی که داره میره توی ریه و جونمون چیه؟

من قسمت آب هستم شما رو هوا کار کن

الان نشستی خونه ات زمین زیرت خشکه جای شکرش باقیه

مردم شمال( خودم تنکابن بودم) هر وقت گرفتار سیل می شن کلی اسیری می کشن حالا هوا خوب باشه چه فایده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نظرتون درباره کثافتی که داره میره توی ریه و جونمون چیه؟

مگه گفت اینجا مشکل نداره؟هر کشوری دردسر های خودشو داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

همیشه همه جا انسان عقده ای که از دعا و تقاضای خیر بقیه میسوزننو همش خودشان کوچه علی چپ میزننو همه چی ...

دقیقا همینطوره. انگار جز لودگی بلد نیستن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

همیشه همه جا انسان عقده ای که از دعا و تقاضای خیر بقیه میسوزنن

و همش خودشان کوچه علی چپ میزنن

و همه چیز به لهو و لعب و شوخی و ...

میگیرن زیادن 

قفل کن

که شخصیت و تفکر زیر صفر دارن.

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نمیشه سیل اونجا رو بردارن بیارن بریزن اینجا🤔

والا بارون رو نصف می کردن نه اونا گرفتار سیل بودن نه ما گرفتار خشکسالی 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
دلشون واسه هرکسییییییییی میسوزه جز خودمون

فارسیت ضعیفه یا گیراییت؟

این جماعت احمق ترین آدمایی هستن که تو عمرم دیدم

احمق اونه که قبل از تربیت شدن گوشی دست گرفته