2777
2789

متوجه شدید دختره قصد نداشت اصلا پولشو بده 

میتونس مهلت بخواد یا از خانواده ش بگیره ولی خیلی راحت گفته بود ندارم من که نگفتم بده خودش داده چیکار کنم شرشو بکنه😧

چه آدمای اشغالی پیدا میشن بنده خدا بد کرده قسطاش عقب افتاده داده از استرس راحتش کرده الان جوابش اینه دنیای بدی شده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسر حقش هست.اونقدر ساده واحمق که پولش رو به باد میده ‌.بديش اینه این آدم ها تعادل ندارن تا آخرش همین ...

بعضی وقتا طرف مقابلت ایتقدر بازیگر خوبیه ، که غک میکنی قرار تا عمر باهات بمونه 

بعدم مهربونی کردن و انسانیت حماقت نیست

💜Army. For ever💜✌️
تاپیک قبلش نخوندی کلا تیغ زنی بود برا خودش از یکی دیگه سکه کنده بود ، نمیداد بهش

نبابا؟اتفاقا تو ی تاپیکش حسابی جوابشو دادم جواب نداد 

خداروشکر مادره نذاشته با همچین پسری ازدواج کنه حیف پسر ب این پاکی نیس

بعضی وقتا طرف مقابلت ایتقدر بازیگر خوبیه ، که غک میکنی قرار تا عمر باهات بمونه بعدم مهربونی کردن و ا ...

هست ‌کل خانواده ام همین هستند تا الان بارها گزیده شده ایم ولی بازم میگیم نفر بعدی فرق میکنه.

بعد جالبه میگفت پسره از من پایین تره

اره خودش ندار تره جالبه میدونه وضع مالی پسره تعریفی نداره ولی میخواد پولشو بخوره حروم لقمه ن اینا بهش گفتم حلال حروم سرت نمیشه ج نداد

نبابا؟اتفاقا تو ی تاپیکش حسابی جوابشو دادم جواب نداد خداروشکر مادره نذاشته با همچین پسری ازدواج کنه ...

بخدا دو تاپیک قبل نوشته بود 

خواستکار قبلیم اومده برای برگردوندن من برام یه سکه آورد ، من نگرفتم بعد گذاشت رو میزم رفت . منم برداشتم بردم خونه 

مامانمم برد فروختش 

بعد خواستگار قبلیم وقتی فهمید قصد برگشت ندارم و دوست پسر دارم ، میگفت سکه ام بده.

میگفت بهش گفتم مگه من گفتم سکه بیاری 😐😐😐

💜Army. For ever💜✌️