2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

160 بازدید | 18 پست

سلام نوزادم دو ماهو نیمشه.چهار روزی به خاطر سرماخوردگی بیمارستان بستری بود.بعد از اون برنامه خوابش عوض شده.قبلش یکو نیم میخوابید تا 5هم بیدار نمیشد خودم تو خواب بهش شیر میدادم بعدشم 8اینا بیدار مییشد باز شیر میخورد یه دو سه ساعتی میخوابید.الان شبا یک اینا میخوابه سه بیدار میشه دوباره پنج بیدار میشه هفت بیدار میشه.بعد از اونم واویلاس هر نیم ساعت بیدار میشه شیر میخواد من واقعا خسته و عصبی شدم چیکار باید بکنم شما همچین تجربه ای داشتین؟ب نظرتون ممکنه مثل قبل بشه؟

اینم بگم سخت پستونک میگیره ولی توی اون 4روز مجبوری همش بهش پستونک دادیم البته بیشتر خودمون تو دهنش نگه میداشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من از چهل روزگی اصلا شبا بیدار نمیشد.ساعت ۱۰ شب یه ذره شیر میخورد نصفشو بالا میورد و میخوابید تا ۱۰ صبح.الان یکسالو نیمشه همچنان بیدار نمیشه ولی من ساعت میزارم خودم پا میشم شیرش میدم البته شیر خشک.باورتون میشه آرزو دارم شبا خودش بیدار میشد و شیر میخورد.همش فکر میکنم به خاطر همین قضیه اس که انقد ضعیفه.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

پسر من پنجاه روزشه شبا هر دو ساعت یا سه ساعت پا میشه شیر میخوره بعضی شبام که پا میشه چندساعت بیداره هی باید باهاش بازی کنیم هی میخنده انگار نه انگار نصف شبه.

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
مامان طاها خیلی سخته من همش کم خوابی دارم آخه بچه باید روز ب روز بهتر شه نه که بدتر

خب درست میشه چن وقت بیمارستان بوده بدنش ضعیف بخاطر بیماری یکم جون بگییره درست میشه

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
ممکنه کم شده باشه که انقدر زود گرسنه میشه

همش حس میکنم تو اون چندروز به مکیدن عادت کرده همش میخواد یه چی بمکه پستونک ک سختشه سینه میگیره زیادم شیر نمیخوره ها بیشترشو بازی میکنه