2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون مدام بی احترامی میکنه بهشون وخیلی بی ادبه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
کم کمبا اقتدار دادن، انتقاد کردن، و مبارزه به نفسمثلا من همیشه جلو زبانم میگرفتمامروز باذلحن آرام هم ...

یه نارسسیت از انتقاد متنفره خودش مدام امتقاد میکنه همش هم انتقاد بی جا ولی طاقت کوچکترین انتقادی نداره زندگی کنتر یه نارسیست جهنمه

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم کمبا اقتدار دادن، انتقاد کردن، و مبارزه به نفسمثلا من همیشه جلو زبانم میگرفتمامروز باذلحن آرام هم ...

این راه کار ها واسه آدم های معمولی و سالم اثر داره نه یه نارسیست حاد تمام روانشناسان دنیا توی این مورد موندن و میگن این اختلال درمان قطعی نداره همه روانپزشکان دنیا میگن اگه با یه نارسیست مواجه شدی فقط فرار کن چون اونا  بی نهایت بی رحمن و هر کسی کنارشون زندگی کنه مریض و داغون میکنن چون از این راه روح و روانشونو تغذیه میکنن مدام دستکاریه روانی میکنن که نوع دیگر شکنجه جسمی هست راهکاری واسه کسی که مجبوره کنار این آدما بمونه و سالم باشه نیست چون در صورتی میتونی بمونی تا آسیب جسمیه کمتری بزنن که دقیقاااا مثل یه برده رفتار کنی براش مدام تحقیر بشی و سرکوفت بخوری ولی همچنان دستوراتشو انجام بدی و تحت کنترل کاملش باشی و پر از استرس چون هر لحظه ممکنه بی دلیل بیاد و شر بپا کنه لعنت به هر چی خودشیفته ی روانی کاش نسلشون منقرض شه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

قبلا با داد و گریه حرف میزدممبارزه کردم با نفسمو با لحن مهربان و انتقاد کننده

وقتی برگرده در جواب با محبت حرف زدن شما فحاشی کنه و بی احترامی کنه و دست روی نقطه ضعف هاتون و حساسیت هاتون بذاره و تحقیرتون کنه چی ؟بعد چه رفتاری میکنین ؟

بچه نداریم یکو نیم ساله پیش حامله بودم سقط شد از بس تحت فشار روحیه زیاد بودم از سمتش ،و اینکه چرا پن ...

عزیزم 🫂

اگ دوستت داره ببرش روانپزشک یا هردوتون برین واستون خوبه زودم بچا دار نشین بیشتر اذیت میشی دردت بیشتر میشه