2777
2789

کسی هست شوهرش هر روز بی دلیل بخاطر هر موضوع ریزو درشتی سریع بی احترامی کنه بهشون و تحقیر و توهین هم بکنه مدام حرف بی ادبی و زشت بزنه ؟من بزرگترین مشکلم همینه و هیچجوره نمیتونم با این قضیه کنار بیام از اینکه خیلی راحت و بی دلیل حتی بی احترامی کنه و حرفای زشت و رکیک ترین حرفا رو بزنه چیزایی که واقعا حتیخودشم خجالت میکشه درحضور دیگران بگه و حالا من خودم خیلی آروم و با ادبم اصلا هیچ حرف زشتی از دهنم بیرون نمیاد ولی کافیه بهش بگم بالای چشمت ابرویه سریع حمله میکنه به طرفم که بی ادبی کردی ؟؟؟نفهم ..مثلا دیشب همش داشت رکیک ترین حرف ها رو بهم میزد اونم با صدای بلندجوری که همسایه ها هم داشتن میشنیدن چندین بار گفتم تمومش کن بی احترامی نکن ...بازم تکرار کرد منم بهش گفتم خفه شو خفه شو اومد به سمتم حمله کرد گفت میخوای مثل سگ بزنمت صورتتو داغون کنم ؟؟همش به سمتم هجوم میآورد که منو بازم کتک بزنه ،حالا دلیل این بی احترامی چی بود از اول بگم واقعا میخندین داشتم سبزی پلو درست میکردم واسه شام اومدم بهش گفتم تو چه طمعی تن ماهی میخوری که درست کنم گفت اونه فلفل قرمز داره منم گفتم باشه واسه تو اینو درست میکنم خودم ساده میخورم با اینکه صد باربهش گفتم من حساسیت دارم به فلفل قرمز و کهیر میزنم گفت تو هم اینو بخور دیگه ساده رو نذار خیلی اروم گفتم من نمیتونم بخورم هی اصرار که نه بخور گفتم نمیتونم بعد یهو داد زد که چرا قیافه اتو اونجوری کردی اخم کردی به درک که نمیتونی بخوری بیا برو توی ک....م به کی ...نمیخوری ..فحش و بدو بیراه منم بهش گفتم خفه شو حالا این آدم میدونین چند سالشه ۴۲ یه مرد ۴۲ ساله که به خاطر موضوعاتی بی ربط و پوچی که عادی ترین تعاملات روزانه هست شدیدترین بی احترامی ها رو میکنه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه طور میتونم نادیده بگیرم بی احترامی هاشو حتی بیرون هم میریم همش استرس دارم ابرومو نبره جلوی مردم چون بارها پیش اومده صداشو بالا میبره یهو و آبروریزی میکنه مردم تماشا میکنن بعد از همه ی این توهین ها و تحقیر ها میادسمتم سوال میپرسه اگه جوابشو ندم میگه تو کشش میدی تو طبیعی نیستی تو مشکل داری آخه چطور میشه با آدمی که مدام بی احترامی میکنه عاشقانه هم رفتار کرد مگه میشههمچین آدمی رودرآغوش هم گرفت ؟؟؟من شدیدا افسرده و داغون شدم چون یه ذره آرامش ندارم  راهی هم ندارم 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

مریضه مریض یه جور بیماریه ک داره

آره میدونم اختلال شخصیت نارسیست یا همون خودشیفتگیه از دوران بچگی با تروماها و کمبود های شدید شکل میگیره از روان شناس پرسیدم بارها 

آره میدونم اختلال شخصیت نارسیست یا همون خودشیفتگیه از دوران بچگی با تروماها و کمبود های شدید شکل میگ ...

پس اینم حتما میدونی هیچ جوره نمیشه تغییر داد

یا اگرم بشه سخته خیلی و باید خودشم اخلاقشو قبول کنه و بخاد خوب بشه 

چن بچه داری ؟

اگ از اول میدونستی چرا این همه سال تحمل کردی؟

دوتا تایپیک اقتدار دادن به همسر من بخون امیدوارم برای تو هم خوب باشه اسی

عزیزم خوندم تاپیک هاتونو ولی در مورد اولی من همه اون موارد تو چندین ساله انجام دادم و هیچ نتیجه و تغییری حاصل نشده ،و در مورد دومین تاپیک من واقعا نمیدونم چجوری میشه یه مرو ادب کرد که وقتی بیرون از خونه همش چشمش و حواسش دنبال زن های دیگه هست شوهر من خیییلی اینجوریه که نگاه میکنه اونقدر که منو موذب میکنه و اعصابم بهم میریزه یعنی هر زنی رد بشه سرشو حتی برمیگرونه و تا چندین دقیقه هم نگاهشو برنمیداره و زل میزنه توی کافه و رستوران هم اصلا حواسش بمن نیست همش چشمش به اندام زنای دیگه است 

عزیزم خوندم تاپیک هاتونو ولی در مورد اولی من همه اون موارد تو چندین ساله انجام دادم و هیچ نتیجه و تغ ...

بد دهنیش

ناشی از خوردن الکل نیست؟ 

قد و وزن شوهرتون چنده

اگه چهار شانه و بلند هست، طبعش دموی هست

حجامت واسش خوبه

آرام میشه

کمتر چشم چرانی میکنه

بد دهنیشناشی از خوردن الکل نیست؟ قد و وزن شوهرتون چندهاگه چهار شانه و بلند هست، طبعش دموی هستحجامت و ...

نه اصلا الکل استفاده نمیکنه ،قدو وزنشم معمولی هست چهارشونه نیست کوتاه نیست ولی خیلی هیکلی هم نیست 

بد دهنیشناشی از خوردن الکل نیست؟ قد و وزن شوهرتون چندهاگه چهار شانه و بلند هست، طبعش دموی هستحجامت و ...

شما توی دومین تاپیک گفتین باید مردو ادب کرد ولی از خودتون میپرسم چجوری ؟

پس اینم حتما میدونی هیچ جوره نمیشه تغییر دادیا اگرم بشه سخته خیلی و باید خودشم اخلاقشو قبول کنه و بخ ...

بچه نداریم یکو نیم ساله پیش حامله بودم سقط شد از بس تحت فشار روحیه زیاد بودم از سمتش ،و اینکه چرا پنج ساله دارم تحملش میکنم قضیه اش طولانیه در کل بیشتر بخاطر اینه که من هیچکسیو ندارم پدرو مادرم خیییلی سال پیش فوت شدن نه جایی برای رفتن دارم نه پشتوانه ای و نه هیچ

شما توی دومین تاپیک گفتین باید مردو ادب کرد ولی از خودتون میپرسم چجوری ؟

کم کم

با اقتدار دادن، انتقاد کردن، و مبارزه به نفس

مثلا من همیشه جلو زبانم میگرفتم

امروز باذلحن آرام همچی بهش گفتم

بعدش هم پیام دادم، کمی انتقاد کردم

جواب پیامهام ی استیکر بود، بغل کردن

که هیچ وقت نمیفرستاد

یعنی قانع شده با حرفهام

خب منم سالها اینجوری زندگی کردم تا اینکه طغیان کردم شدم یکی مثل خودش دقیقا مثل خودش بعدش دید نه اینجوری نمیشه دیگه لال شد

البته اینم بگم قرص می‌خورد دیگه نمیخوره پس دیگه آروم گرفته اینم یکی از دلایلش بود