2777
2789
عنوان

دارم تلاش میکنم ببینم تا عید میتونم شوهر جور کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 44 پست
نه نگران نباش برو ما هواتو داریم. ان شاءالله که با اسب سفید میاد فقط یونجه ببر برلی اسبش که بتونید د ...

😅😅😅😐

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای خدا اینقدر اینجور تاپیک نزنین تو رو خدا این پسرا فک میکنن خبریه تیکه میندازن چیه طاقچه بالا میذار ...

اره منم دیدم پسرا کلاس می ذارن.کارشون داریا میگن چیه خانم برو مزاحم نشو افاده ها طبق طبق😌😬

اره منم دیدم پسرا کلاس می ذارن.کارشون داریا میگن چیه خانم برو مزاحم نشو افاده ها طبق طبق😌😬

کار ک هیچ  سرشون و بخوره ،محلشون ندیم اینو میگن عجبا عزیزم منکه نرفتم درخواست شوهر بدم ب من چ ب تو چ😁😁😁

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

نه زیر۱۸ساله فقط میخوام سالهابعدغصه کنکورنخورم

خداحفظش کنه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اره بچه پروها ایش🤪

😁😁😉

خداحفظش کنه

ممنون عزیزم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖