2777
2789
عنوان

تاپیک آقایون سایت بیان🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 30 پست
واقعا راست میگی؟؟

چند باری هم با دوست پسر سابقش فرار کرده بود

باباش دوسپسرشو کشت

و گلا اوضاعش خیطه

از نظر.... کلا شبیه هر.زه ها رفتار میکنه

همین  هفته پیش تو نراسم کی از فامیلام اتفاقی دیدمش ی وری بدنشو انداخته بود بیرون لا ناز برا مردا راه میرفت

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره بابای بچه ۱ ساله دارهاز فامیلای مادرمه شوهرش مواد فروشه خودشم قبلا گالری لباس محلی داشتداستان خی ...

تو تاپیکاش گفته بچه اولش۲سال نیمش یوده سرطان داشت فوت کرد اون یکی بچش تو شیکمش مرده

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اگه واقعا اشناس الان ببینتت شر نمیشه واست؟

نه😐

چون باهاش ارتباطی ندارم

فقط میدونه نوه ی  یکی از فامیلاشم اسمم ستایشه😂 کلا دو بار تنها منو از نزدیک دیده

کسی رو تحویل نمیگیره مغروره

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

چند باری هم با دوست پسر سابقش فرار کرده بودباباش دوسپسرشو کشت و گلا اوضاعش خیطهاز نظر.... کلا شبیه ه ...

یا خداا

پس درست حدس زدم که با مردا چیکار داشت

تو تاپیکاش گفته بچه اولش۲سال نیمش یوده سرطان داشت فوت کرد اون یکی بچش تو شیکمش مرده

دروغ میگه بابا

بعد همون جریان تامیکش رفتم جندباری باهاش صحبت کردم

قبلن هم اسم شوهرش و بچش برام آشنا بود

یکم که باهاش صحبت کردم دیدم واقعا خودشه ی دروغهایی برام سر هم می‌کرد  دیگه فهمیدم کیه

ولی ی چیز عجیبی این وسطه

اگه واقعا اشناس الان ببینتت شر نمیشه واست؟

تنها خلاف زندگیم نی تی سایته

اگه بفهمه تو نی نی سایتم دیگه🤣

خونریزی میشه گردنمو میزنن

هرچند که کلاسش به من نمیخوره

حتا ی بار بهش سلام کردم جوابم نداد 

دروغ میگه بابابعد همون جریان تامیکش رفتم جندباری باهاش صحبت کردمقبلن هم اسم شوهرش و بچش برام آشنا بو ...

چی عجیبه

دختر یه وقت تاپیکتو نبینه واست دردسر درست نکنه

تنها خلاف زندگیم نی تی سایتهاگه بفهمه تو نی نی سایتم دیگه🤣 خونریزی میشه گردنمو میزننهرچند که کلاسش ...

بده نی نی یار تاپیک رو تعطیل کنه ...قشنگ همه چی رو گفتی تاپیکت رو ببینه قشنگ میشناست ..الانم تاپیک رو قفل کن

جیش تو این زندگی😒
چی عجیبهدختر یه وقت تاپیکتو نبینه واست دردسر درست نکنه

اینکه میگه شوهرش سنی و کورده

و چند بار کوردی باهام صحبت کرده و هر وقت نمیفهمیدم میگفتم فارسی بگو فارسی میگفت و همش میگفت شوهرم یادم داده  و عقایدش تقریبا شبیه شیعه ها بود

تا جایی که میدونم این خانواده کلا به خدا پیغمبر اعتقاد ندارن

ولی این میگف نماز میخونم و اینا

چی عجیبهدختر یه وقت تاپیکتو نبینه واست دردسر درست نکنه

بعد اینکه ی چیز عجیب تر میگف شوهرش سنی

خودش شیعه

و خودشو با اعتقاد نشون میداد

تو کامنت قبلی گفتم ولی فک کنم منظورمو نگرفته باشی