2777
2789

همیشه میگه شوهرعالیههههه خیلی خوبه همش مسافرت میریم باهم دوستیم و اینور اونور دوسش دارم

نمیدونم همسرمممم دلتنگشم هنوز خونه نیومده😑💔

یا میگه متاهلی خیلی بهتر ازمجردیه

میگه وااای عشقم پیام دادالان که بریم بیرونن ناهار حودت خسته نکن از ناهارش فرستاده الان کنارهمن رستوران بعدشم میرن کیش تا پایان ماه

دیشبم استوری گذاشت خیلی خوبه عشق زندگیت پیداکنی و.... 

۴ساله ازدواج کردن ۲۵سالشع 

منم ۲۴سالمه مجردم🥲🥲🥲

هرچی اداست مال گداست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیش خوب نیست که این چیزارو میگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

انشاالله خدا بخت خوبی هم به زودی نصیب شما کنه عزیزدلم ،این ادم سمیع سعی کن زیاد باهاش ارتباط نداشته باشی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.