2777
2789

وایی يعني الان یه عده میرن به دکتر میگن واسه دماغمون غوز بزار؟ دکترم یه نخودی، ماشی عدسی چیزی میزاره زیر پوست مماخشون؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یعنی با خمیر باید بزنیم رو بینی یا چکش بابا ول کنید فردا قوز جاهای دیگه ترند میشه

باید یه نخود بزاری زیر پوست دماغت 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش زشتی ترند بشه والا میری بیرون دخترا ب قدری زیبان ک ادم خودشو دوس نداره دیگه

خدایی همین آدما ک میگن زشتم بنظرم خیلی خوشگلن خیلی دیدم گفتن زشتیم ولی وقتی دیدمشون خیلی ناز بودن فقط اعتماد بنفس نداشتن 

وایی يعني الان یه عده میرن به دکتر میگن واسه دماغمون غوز بزار؟ دکترم یه نخودی، ماشی عدسی چیزی میزاره ...

نه فکر کنم برای کسایی که بینیشون طبیعی قوز داره نه اینکه بری عمل کنی قوز بزاری!

وایی يعني الان یه عده میرن به دکتر میگن واسه دماغمون غوز بزار؟ دکترم یه نخودی، ماشی عدسی چیزی میزاره ...

🔨یا با چکش میزنن روش یکم بیاد بالا میگه خانمی بفرما اینم از دماغ راضی هستی؟☺️😌😆😂

سلطان غوز بینی فقط سس تپلی🤣🤣🤣🤣 

اینجوری که شاه نشد اما میتونه شاه دماغ غوزیا بشه

🔨یا با چکش میزنن روش یکم بیاد بالا میگه خانمی بفرما اینم از دماغ راضی هستی؟☺️😌😆😂

نه خواهر اون گرون در میاد، تو خونه بین زن و شوهر میشه اینکارو کرد، یه مشت زن بزنه دماغ شوهر رو ترند کنه، یه مشتم شوهر بزنه، با کمترین هزینه دماغ زیبایی تحویل بگیرید😂😂

داره پایتخت نشون میده  نقی هم میخاد دماغشو عمل کنه چون دماغش غوز داره.😂😂😂

یه کلیپ دیدم لب ظریف و مژه‌های کم پشت که هیچ چی حتی کک و مک لکه های صورت هم جزو ترندهای بعد ۲۰۲۵ بود

مژه که یه عده میتونن باهاش بجای پاراگلایدر پرواز کنن برن آسمون 😂