عزیزم بارداری با رابطه دو هفته قبل از پریود اتفاق میفته یعنی زمان تخمک گذاری
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
و اینکه یه روز و دو روز خطا توی تاریخ طبیعیه مشکلی نداره . حتی تا یک هفته هم گاهی کم و زیاد میگن بستگی داره لقاحت کی انجام شده باشه . تو تاریخ رابطه رو میدونی اما تاریخ لقاح ممکنه حتی چند روز بعد رابطه باشه بستگی به شرایط داره
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
ببین عزیزم همیشه سونو دو هفته اضافه میگه چون ما ممکنه دقیق ندونیم کی رابطه برقرار شده و لقاح چند روز بعد از رابطه انجام شده به خاطر همین دکترا این قانون رو گذاشتن که سن بارداری از اولین روز اخرین پریود شروع و محاسبه میشه یعنی دو هفته قبل از تخمک گذاری و رابطه . یعنی دو هفته ی اول اصلا شما باردار نیستی اما جزو بارداریت حساب میکنن .