2777
2789
عنوان

دوستانی که لیزر رفتن میان

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رولی بود عزیزم چرا نمیشه عزیز می خوام برم کندالا

ااینجور که اپراتور لیزرم شنیدم دلیلش اینه که به خوبی جواب نمیده بازم اگه دوست داری پرس و جوی اساسی بکن اما به نظر من بیشتر از دستگاه مرکز لیزر و اپراتور هم به شدت حائز اهمیت است به خاطر اینکه مسئولیت پذیر باشن کارشون رو به خصوص اپراتور لیزر درست انجام بده و زیر نظر مستقیم پزشک مجموعه باشی 

راستی از همه مهمتر لیزرت رو ماهانه انجام می‌دادی یا دو ماه یکبار؟ 

خب به هر حال من جواب نگرفتم من جلسه ۵ بهش گفتم ببین من جواب نگرفتم موهام در میاد از بین نرفته بهم قو ...

اتحادیه هم بری هزار تومن گیرت نمیاد کلا بیخیال شو میشه بگی با چه دستگاهی رفتی؟ من. کندلا شاتی میرم دیروز جلسه دوم بود خیلی راضی ام

ااینجور که اپراتور لیزرم شنیدم دلیلش اینه که به خوبی جواب نمیده بازم اگه دوست داری پرس و جوی اساسی ب ...

ماهانه عزیزم ۹ ماه پشت سر هم رفتم گلم  متاسفانه کلیلنیکی که رفتم اصن خوب نبود 

اتحادیه هم بری هزار تومن گیرت نمیاد کلا بیخیال شو میشه بگی با چه دستگاهی رفتی؟ من. کندلا شاتی میرم د ...

عزیزم رولی بود پلاتینیوم الما منم می خوام ماه بعد برم شاتل 

از من میشنوی کلا ولش کن

من حدود 10 سال پیش برای پاهام و دست هام 4 جلسه رفتم و میتونم بگم حدود 70 درصد موهاش رفته ولی از بعد لیزر بشدت سردی بدن گرفتم و همش احساس سرما دارم

شاید مسخره ب نظر بیاد ولی واقعا دچار این مشکل درست بعد از لیزر شدم

همه جای بدنت هم نرو . کلا جاهایی ک غدد لنفاوی هست نرو

درسته دکترا قبول ندارن که لیزر عوترض داشته باشه ولی به نظرم به ریسکش نمی ارزه