2777
2789
عنوان

قرص توپیرامات و لاغری

114 بازدید | 19 پست

تمام محاسبات من بهم ریخته

من طبق کالری مصرفی عادیم میخورم ولی داره منو لاغر میکنه

حتی کالریم بردم بالا

ولی بازم داره لاغر میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توپیرامات چند مال کدوم شرکته

توپیرامات آریا ۵ روز نزدیک یک کیلو

قبلن مصرف میکردم هفته ای یک کیلو بدون رژیم

الانم پزشک برای جلوگیری از حملات میگرنی داده

ولی چون ورزش میکنم می ترسم عضلاتم‌بسوزونه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

چند خریدی تحت نظر دکتری چند کیلو بودی الان چند کیلویی

۶۲.۶ بو‌م الان ۶۱.۴

چند خریدی قرص رو چند روز خوردی

یه هفته نشده فک کنم که خوردم 

توپیرامات آریا از دوز ۲۵ شروع میشه

به دوز ۵۰ میرسونی

۳ ماه بعد میرسونی دوباره ۲۵ بعد ترکش میکنی

یه هفته نشده فک کنم که خوردم توپیرامات آریا از دوز ۲۵ شروع میشهبه دوز ۵۰ میرسونی۳ ماه بعد میرسونی دو ...

اسی توروخدا کمکم کن چجوری وزنم کم کنم دقیق راهنماییم کن خواهش میکنم افسرده شدم 🙏🥲

اسی توروخدا کمکم کن چجوری وزنم کم کنم دقیق راهنماییم کن خواهش میکنم افسرده شدم 🙏🥲

رژیم بگیر

طبق تجربه با اسن قرص به طرز عجیبی ۷ سال پیش وزنم کم شد ولی به محض‌ قطع کردنش دو برابر برگشت

باید کالری شماری کنی

برنامه کرفس یا مانکن بریز

ورزشم بکن که پوستت شل نشه ورگنه زیاد ورزش تو لاغری اثر نداره فقط رژیم

زمانی که قشنگگگ گرسنگی بکشی وزنت کم میشه

رژیم بگیرطبق تجربه با اسن قرص به طرز عجیبی ۷ سال پیش وزنم کم شد ولی به محض‌ قطع کردنش دو برابر برگشت ...

من خیلی گرسنگی بکشم سردرد شدید میگیرم میگرن دارم حلقه خریدم بزنم رژیم هم نمیتونم سخت بگیرم فقط شیرینی جان حذف کنم بعد اسی با قرص چجوری کم کنم آخه می‌خوام تا عید به وزن دلخواهم برسم مرسی اجی 💙

من خیلی گرسنگی بکشم سردرد شدید میگیرم میگرن دارم حلقه خریدم بزنم رژیم هم نمیتونم سخت بگیرم فقط شیرین ...

خب همین داروئه برای میگرن برای من تجویز شده ها

صبح ها فلوکستین ۲۰ و شب ها توپیرامات

قیمتش چند

من تو بیکه تامین اجتماعیم بود خیلی ارزون شد برو دکتر

بدون نسخه نمیدن؟

نه