2777
2789

واقعا گوش میدی ؟

خیلی حالم بده ؟فکرو خیال داره داغونم میکنه.

حامله ام IVF کردم هزینه بالا بود دست بالمون کلا خالی شد .

از طرفی هم قبلا یه حاملگی سندروم دان داشتم 

الان باید برا این ازمایش ژنتیک برم  از یه طرف فکر اینکه نتیجه آزمایش چی میشه از یه طرف هزینه ازمایش نداریم با دوتا سنو گرافی هزینه های مشاوره و پزشک نزدیک ۳۰ تومن میشه .

الان نمیدونم چه خاکی بریزیم رو سرم. 

الان فقط میتونم کریه کنم 

واقعا گوش میدی ؟خیلی حالم بده ؟فکرو خیال داره داغونم میکنه.حامله ام IVF کردم هزینه بالا بود دست بالم ...

اره عزیزم اگرم اینجا راحت نیستی درخواست بده من گوش میدم حرفاتو عزیزم دلم خوشگلم میدونم شرایطتت الان خیلی سخته 

امیدوارم شرایطتت بهتر بشه معلومه خیلی دختر قوی هستی 

مطمئنم که هستی عزیز دلم اگه گریه میکنی که آروم بشی این کارو انجام بده تا احساسات تخلیه بشه ولی حواست باشه خودتو اذیت نکنی ❤️🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا گوش میدی ؟خیلی حالم بده ؟فکرو خیال داره داغونم میکنه.حامله ام IVF کردم هزینه بالا بود دست بالم ...

نبینم خودتو اذیت یا ناراحت کنی خدا بزرگه درستش میکنه 

فقط صبر داشته باش و اینکه شاید با خودت بگی شرایط من سخته و هیچ کس مثلا من درد نمیکشه میخواستم اینو بهت بگم باور کن کسایی هستن که اگه بخوان تعریف کنن تو زندگیشون چی داره میگذره مغزت سوت میکشه 

به خدا توکل کن❤️